查看完整版本: [-- 原來星期一放假(聖母無原罪瞻禮)12月10日求一位出海 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 原來星期一放假(聖母無原罪瞻禮)12月10日求一位出海 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

路亞添 2012-12-08 00:58

原來星期一放假(聖母無原罪瞻禮)12月10日求一位出海

原來星期一放假,老婆要上班,亞媽又話幫我看bb,想出海測下精神科給我的新藥,新竿無間道瞻禮,新波,新vfox釘鞋28cm.全都未test過

時間是少左d,但澳門漁樂網可以的,上次出是11月3日一轉眼又一個月多了
這兩年好少出海,放假想輕鬆一下 [attachment=131502]
[attachment=131503]

西區
or東區
or南虎磯(不知現在比唔比釣)

求車佬和船佬電話價錢
7:00關口次所
7:15上車去白媵頭
8:15上船
釣到什麼時間可討論   
暫有3人,
1.我
2.muito(
定)
3.大麻康
    (定)

財叔 2012-12-08 01:15
星期一我地出東區         

路亞添 2012-12-08 01:21
財叔有位嗎?

東 風 5 級 , 離 岸 間 中 6 級 。

習老板又話南下

財叔 2012-12-08 01:31
習老板唔出海,我都係坐順風車冇位         

路亞添 2012-12-08 01:38
       之前亞大dee都成日話我,次次想要出海都太後通知,我都唔想

太大風南苦磯半day都ok 毒引發作

muito 2012-12-08 07:59
添Sir你吹雞,星期一我都放假可以出   

路亞添 2012-12-08 11:00
不如南虎磯不知現在比唔比釣

無鉛錘尖禮

ymtchris 2012-12-08 13:29
星期一要返工呀!添蛇。

arrowtsang 2012-12-08 19:16

海浪 2012-12-08 20:11
可以!你帶等重架生去啦!唔係魚竹喎!   

路亞添 2012-12-08 20:44
星期一

香港天文台

珠海天文台
東北  陆地3-4级,海面5-6级阵风7级   

Sam_Sam 2012-12-08 23:02
星期一返風

whero 2012-12-09 13:11
如果出東區加埋我~~   
西區近耐好似被電過...

路亞添 2012-12-09 13:39
星期一

香港天文台

珠海天文台
東北  陆地3-4级,海面5-6级阵风7级  

西區習主席封了海,正好解封,某島大咬白立澳門4斤幾

查看完整版本: [-- 原來星期一放假(聖母無原罪瞻禮)12月10日求一位出海 --] [-- top --]