查看完整版本: [-- 小弟與朋友(真鯛)新手...求星期六/日...有無...可以多加我們二人的釣圍團啊??? --]

-> 相 約 釣 魚 -> 小弟與朋友(真鯛)新手...求星期六/日...有無...可以多加我們二人的釣圍團啊??? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

昭昭 2012-10-10 17:26

小弟與朋友(真鯛)新手...求星期六/日...有無...可以多加我們二人的釣圍團啊???

小弟與朋友(真鯛)新手...求星期六/日...有無...可以多加我們二人的釣圍團啊???

有無C兄可以加加///呀.....
因為不知道有什麼地方的圍可以煉習釣魚技術!!

zoo 2012-10-10 18:19
而家釣圍成本好重, 你去住收費塘玩住先啦

arrowtsang 2012-10-10 19:03

昭昭 2012-10-10 19:37
引用第 1 樓 zoo 於

發表的 :

而家釣圍成本好重, 你去住收費塘玩住先啦

哦...我已經玩了一年多了....系時候轉形 ....
一 : 來..糖釣技術已熟..
想再升Level.....
二 : 真的釣糖釣到悶了.....
三 : 釣圍是磯釣入門.....要好好學習......

路亞添 2012-10-10 19:40
十圍不沒,十月十日

昭昭 2012-10-10 19:50
引用第 4 樓 路亞添 於

發表的 :

十圍不沒,十月十日

下....十圍
因為上年我姑長帶過我去.....不幸的是...重形大香蕉...(老闆態度不太好...泠言刺語.....又收費續斤計比統一收費的差)   ...聽到都有D驚

隨行者 2012-10-10 21:10
依家入圍都一兩舊,未計車錢,倒不如加多百令文出海

小小釣手 2012-10-10 21:46
有個健身塘就開,有時間去玩下,包你升Level......

昭昭 2012-10-10 22:24
好貴的灼奴...是也......
健身都要睇主個肝功能先得...那裡去多幾次可能會引至苛包肝功能下降至...隧死邊緣...

昭昭 2012-10-10 22:29
至隨行者;   

昭昭 2012-10-10 22:37
FIVE 仔...怕怕

太子 2012-10-11 00:37
FIVE 仔塘錢好貴架咩? 師兄!請間佢收幾多錢呢?

傻清 2012-10-11 15:31
有興趣可電我  11月至4月逢星期六澳門出

youngs 2012-10-12 13:03
周日一齊去啦車圍費共160-165左右有三個位但沒知有沒開口,你得二人吧!

查看完整版本: [-- 小弟與朋友(真鯛)新手...求星期六/日...有無...可以多加我們二人的釣圍團啊??? --] [-- top --]