查看完整版本: [-- *(已满)*    週末西区召集 --]

-> 相 約 釣 魚 -> *(已满)*    週末西区召集 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2012-10-10 13:37

*(已满)*    週末西区召集

代友召集:本週末西区矾钓一天團,現四人,尚有空位两个,有兴趣請以短訊留电号,稍後回覆,谢!
(再更新----現已六人,满額,多謝大家支持!)

海浪 2012-10-10 15:45
受我玩嗎?

小魔女SOS 2012-10-10 15:47
引用樓主  arrowtsang  於 2012-10-10 13:37

發表的 週末西区召集 :

代友召集:本週末西区矾钓一天團,現四人,尚有空位两个,有兴趣請以短訊留电号,稍後回覆,谢!

院腸伯伯仲以為你想放飛機添睇真d原來係週末唔係週日,不過如果你真係放飛機我都唔會怪你哦,仲多謝你既無私奉獻呢

週日<<<寬   鬆>>>自由團等著你

whero 2012-10-10 16:10
加埋我,吾該~~~

arrowtsang 2012-10-10 18:53
引用第  3  樓  whero  於  

發表的  :

加埋我,吾該~~~

arrowtsang 2012-10-10 18:56
引用第  1  樓  海浪  於  

發表的  :

受我玩嗎?   

下次啦!

arrowtsang 2012-10-10 18:57
引用第  2  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

院腸伯伯仲以為你想放飛機添睇真d原來係週末唔係週日,不過如果你真係放飛機我都唔會怪你哦,仲多謝你既無私奉獻呢

週日<<<寬   鬆>>>自由團等著你

[attachment=129749]

查看完整版本: [-- *(已满)*    週末西区召集 --] [-- top --]