查看完整版本: [-- 機票 --]

-> 法 律 諮 詢 -> 機票 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魚兒 2012-08-28 20:00

機票

代朋友問:9月30日澳門去曼谷機票幾多錢,同堆10月6日曼谷回澳門機票幾多錢,邊間航空公司都得要平哥種,仲有機場稅要幾多...邊到可以搵到資料...唔該唔該!

arrowtsang 2012-08-28 20:24
打比KeLvin 12  丫嘛!

1魚 2012-08-28 20:28
引用樓主  小魚兒  於 2012-08-28 20:00

發表的 機票 :

代朋友問:9月30日澳門去曼谷機票幾多錢,同堆10月6日曼谷回澳門機票幾多錢,邊間航空公司都得要平哥種,仲有機場稅要幾多...邊到可以搵到資料...唔該唔該!

我個仔舊年一個人星馬泰自由行,機票話幾百蚊就攪掂喎,不過要提早半年買

Sam_Sam 2012-08-28 23:32
要早d訂先得喎

見血方休 2012-08-29 01:24
你選的日子亞洲航空來回連稅MOP2778,但這個價錢隨時變動的,自己上亞航網查詢吧!
至於澳航,網上查詢過現在單買你選日子的來回機票可能要MOP4000以上,但買澳航連酒店的PACKTAGE反而啱數

財叔 2012-08-29 07:34

ymtchris 2012-08-29 09:19
無有識呀.....   

小魔女SOS 2012-08-29 10:49
唔好貪平搵間有信譽的航空公司穩陣 上網查最清楚,一般購買機票連酒店會平宜些

釣魚郎 2012-08-29 11:54

小魚兒 2012-08-29 14:21
引用第 4 樓 見血方休 於

發表的 :

你選的日子亞洲航空來回連稅MOP2778,但這個價錢隨時變動的,自己上亞航網查詢吧!
至於澳航,網上查詢過現在單買你選日子的來回機票可能要MOP4000以上,但買澳航連酒店的PACKTAGE反而啱數

唔該見血方休

joaoao 2012-08-29 18:30

細橋 2012-08-29 23:56
我舊年AIR ASIA去曼谷再去清邁再去普吉再去檳城再去吉隆坡再返澳門六張機票都係1000左右,不過係前年特價訂的,亞航有時會搞"飛獵活動"可以訂明年機票,如果你現時訂九月機票無特價的,或者下一次的"飛獵活動"你訂左先,。

查看完整版本: [-- 機票 --] [-- top --]