查看完整版本: [-- IP分享器 --]

-> 潮 流 特 區 -> IP分享器 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2012-08-14 12:01

IP分享器

澳門流唔流行安裝ip分享器在家裡,手機和手提電腦,IPAD等就可以在家無線上網?

小魔女SOS 2012-08-14 12:06
我自己就冇用因為我通常用電腦就用電腦,用IPAD就用IPAD好少幾樣一齊用,但係好多朋友屋企都有裝,可能慣性一家大細都上網

muito 2012-08-14 12:20
我屋企就用晒啦. 都同阿哥,阿妹屋企都裝埋,
話事話, 依家路由器係澳門都幾普遍的.   

1魚 2012-08-14 12:45
引用第 2 樓 muito 於

發表的 :

我屋企就用晒啦. 都同阿哥,阿妹屋企都裝埋,
話事話, 依家路由器係澳門都幾普遍的.   

係咁我都要買定一個可以110-220w電壓通用的,以後可以拿回澳門家用

黑仔華 2012-08-14 12:54
   我屋企都裝左,方便,慳錢,可以多机上网

arrowtsang 2012-08-14 13:17
超先進,未见过!

ymtchris 2012-08-14 14:10
用緊呀....   

whero 2012-08-14 14:31
引用第  3  樓  1魚  於  

發表的  :

係咁我都要買定一個可以110-220w電壓通用的,以後可以拿回澳門家用

一魚叔,...珠海一個才一百多......................

鮑仔 2012-08-14 14:40
引用樓主  1魚  於 2012-08-14 12:01

發表的 IP分享器 :

澳門流唔流行安裝ip分享器在家裡,手機和手提電腦,IPAD等就可以在家無線上網?  

現在多數屋企都有安,而我就好耐都無坐電腦前面,一返屋企都係用i pad比較方便,上漁網放相分享又得,又方便

奧比斯 2012-08-14 15:12
已經用,好好用     

1魚 2012-08-14 15:26
引用第  7  樓  whero  於  

發表的  :

一魚叔,...珠海一個才一百多......................

照片這種台灣賣一千元,等於人民幣兩百元
台灣什麼都貴,只有賺得到的工資便宜

zoo 2012-08-14 16:20
ip分享器係咪等於家用wifi

1魚 2012-08-14 17:24
引用第  11  樓  zoo  於  

發表的  :

ip分享器係咪等於家用wifi   

係呀~要指定買無線ip分享器,或叫做路由器

吉野 2012-08-14 22:06
引用第 3 樓 1魚 於

發表的 :

但有機會区碼不同,用不上.
中国的就在澳門用不上了.

Sam_Sam 2012-08-14 22:35
1魚叔買個TP-LINK都係mop190喳

小生生 2012-08-15 01:45
引用第 14 樓 Sam_Sam 於

發表的 :

1魚叔買個TP-LINK都係mop190喳

呢個牌子ok  +......買路由器之前要睇清楚..買個安全些既..小心比人鈎wifi  密碼就好

看海 2012-08-15 02:48
   已用   

查看完整版本: [-- IP分享器 --] [-- top --]