查看完整版本: [-- 有事求救 --]

-> 會 員 互 動 -> 有事求救 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

muito 2012-08-11 15:46

有事求救

各位親愛的大大,小弟有事求救,不知各位大大可否出手相助,事因小弟與一些志同道志的人士共同成立了一個
“澳門青年法學會” http://cn.io.gov.mo/Priv/record/4287.aspx

現想設計一會徽,但小弟自問對設計一行一竅不通,可否請各位大師幫忙設一設計,有關的會名稱為:
”「澳門青年法學會」,葡文名稱為:Associação de Ciência Jurídica Juvenil de Macau“

懇請給予幫忙,謝謝

1魚 2012-08-11 15:54
係唔係可以學法術嫁   

法學我想應該有天秤的象徴圖標,有青年人的象徴圖標,有澳門象徴圖標,加加埋就掂了

我畫圖軟件好差~等專業人仕幫手   

看海 2012-08-11 16:26
   我吾掂,幫手頂   

muito 2012-08-11 18:20
引用第  1  樓  1魚  於  

發表的  :

係唔係可以學法術嫁   

法學我想應該有天秤的象徴圖標,有青年人的象徴圖標,有澳門象徴圖標,加加埋就掂了

我畫圖軟件好差~等專業人仕幫手     

1魚叔,你唔好咁謙啦,講起設計你都好掂的。有時間麻煩你幫下手。

亞枝 2012-08-11 19:10
幫吾到你 頂一頂

小小釣手 2012-08-11 20:21
亞四及台灣仔啦

Sam_Sam 2012-08-11 20:53
哩d梗係搵台灣大大

朱古力 2012-08-11 21:02
我唔係青年,所以幫唔到你,如果係中年會就兩肋挾刀! (青年會)幫幫手頂就算

財叔 2012-08-12 00:15
我自問冇料       

釣魚郎 2012-08-13 11:42

查看完整版本: [-- 有事求救 --] [-- top --]