查看完整版本: [-- 有無可能10号波 --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> 有無可能10号波 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

鮑仔 2012-07-23 20:12

有無可能10号波

E個路巠有無可能10号波  

1魚 2012-07-23 20:20
平均十年才一次10號風球,不過澳門高樓大廈多,10號都冇有怕,只係怕大雨水浸

joaoao 2012-07-23 20:25
有排煩   

林正英 2012-07-23 20:29
正常就應該唔會~除非吹回頭風~            ~唉..........真係無陰公~明天放假先利打風                      唔通連個天都唔鐘意我~補充一下~提醒各位大c們~請將自己的車輛拍在高住地方~備面水浸車    

arrowtsang 2012-07-23 20:40
10号波?太頂口喇,要好大舊鉛架!

亞枝 2012-07-23 20:49
引用第  4  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

10号波?太頂口喇,要好大舊鉛架!   

咁都俾你入到位

鮑仔 2012-07-23 20:53
但係好似入150應該就10號

e魚 2012-07-23 21:39
香港天文台表示,颱風逼近,有機會掛更高風球.

zoo 2012-07-23 22:43
點解無可能10号波

艇釣王 2012-07-23 23:09
現時該風中心位置正在黄泡附近, 如果星期六晚果团回不了廟灣
咁就不堪設想了.................以后明知有風迫近就不要勉強出咁遠→了
我果日都係去到白瀝就五点鈡回航了     

1魚 2012-07-23 23:24
引用第  9  樓  艇釣王  於  

發表的  :

現時該風中心位置正在黄泡附近, 如果星期六晚果团回不了廟灣
咁就不堪設想了.................以后明知有風迫近就不要勉強出咁遠→了
我果日都係去到白瀝就五点鈡回航了       

吓~咁搏...希望冇事啦!

Sam_Sam 2012-07-23 23:39
香港掛9號啦

ricky 2012-07-24 00:15
有可能澳門掛十號風球

看海 2012-07-24 00:53
   香港已10號了   

林正英 2012-07-24 02:08
真係10號風球     

ymtchris 2012-07-24 13:02
     唔知...

查看完整版本: [-- 有無可能10号波 --] [-- top --]