查看完整版本: [-- 我囡囡最新專輯 --]

-> 花 鳥 魚 蟲 -> 我囡囡最新專輯 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2012-07-02 20:28

我囡囡最新專輯

我的名字叫做 LUCKY
是高山大型虎班土狗
身高30公分
體長100公分
體重25公斤
每天下午六點,太陽快要下山時候,我就要出去做運動,不然就心情不好,會很生氣的喇!啍!

arrowtsang 2012-07-02 21:18

林正英 2012-07-02 21:37
     隻狗狗食草     

小釣手 2012-07-02 21:37
  佢可能鐘意食魚.........

1魚 2012-07-02 21:43
引用第  3  樓  小釣手  於  

發表的  :

佢可能鐘意食魚.........

你一d都冇講錯,佢真係非常鐘意食魚

Sam_Sam 2012-07-02 21:43
狗食草姐係熱氣   

viva 2012-07-02 21:56

機車28 2012-07-02 22:29
佢好有個性!     

小魔女SOS 2012-07-02 22:41
食草本植物好健康

老蛇 2012-07-02 22:50

台灣仔 2012-07-02 23:13
好好養喎   

太子 2012-07-03 00:36
狗食草,D老人家話可能佢腸胃不是太好!因為草綠素可以解毒和清腸胃!

3901 2012-07-03 00:40
佢咁似我頭像位老闆嘅? 每晚食飽飯想伸下佢就走入來"ee哦哦"要去街,真系"實q"都無睇得咁緊?!
狗狗食草糸因為身體缺少左某樣營養要補充!

1魚 2012-07-03 00:44
引用第  11  樓  太子  於  

發表的  :

狗食草,D老人家話可能佢腸胃不是太好!因為草綠素可以解毒和清腸胃!   

但佢已經長期食左幾年草,身體從來都好好,冇病過,大便正常

1魚 2012-07-03 00:44
引用第  12  樓  3901  於  

發表的 回 樓主(1魚) 的帖子 :

佢咁似我頭像位老闆嘅? 每晚食飽飯想伸下佢就走入來"ee哦哦"要去街,真系"實q"都無睇得咁緊?!
狗狗食草糸因為身體缺少左某樣營養要補充!   

但佢已經長期食左幾年草,身體從來都好好,冇病過,大便正常

ymtchris 2012-07-03 08:43
斎狗.....     

看海 2012-07-03 09:42
   首領原來仲收埋個女,老實講仲有無,仲有無   

發記 2012-07-03 10:47
狗食草

釣魚郎 2012-07-03 11:31

假師傅 2012-07-03 18:41
好夠台形.應該幾打得!!   

1魚 2012-07-03 19:34
引用第  19  樓  假師傅  於  

發表的 回 樓主(1魚) 的帖子 :

好夠台形.應該幾打得!!     

大隻的拉布拉多都比佢打到碌地,不過佢只會打狗姆,唔會打狗公

生仔 2012-07-03 21:42
慘!!!!!!!!!!!!!!!!!!冇飯食.........未食草羅     

joaoao 2012-07-03 23:10
       披著狼皮的羊   

假師傅 2012-07-04 01:11
引用第  20  樓  1魚  於  

發表的 Re:回 樓主(1魚) 的帖子 :

大隻的拉布拉多都比佢打到碌地,不過佢只會打狗姆,唔會打狗公

阿幸運妹妹貢利害.呢d咪叫同姓相拒.異姓相吸囉!!

zoo 2012-07-04 16:35
首領 呢出電視推薦給愛狗人士 http://natgeotv.com/hk/dog-whisperer           

查看完整版本: [-- 我囡囡最新專輯 --] [-- top --]