查看完整版本: [-- 有沒人6月16/17号組團北上釣魚呀?小弟系个新手想跟去學下野 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 有沒人6月16/17号組團北上釣魚呀?小弟系个新手想跟去學下野 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

alanalex 2012-06-15 13:06

有沒人6月16/17号組團北上釣魚呀?小弟系个新手想跟去學下野

有沒人6月16/17号組團北上釣魚呀?小弟系个新手想跟去學下野

太子 2012-06-15 13:27
無空!

alanalex 2012-06-15 13:43
星期6日都沒空... ,有沒人有空去呀直接打電話比我63896883,我叫快子機108

alanalex 2012-06-15 14:08
有沒人去呀有就打電話比我報名啦,我想去圍釣头3名報名入場費我比

P.M. 2012-06-15 15:29

muito 2012-06-15 15:30
   師兄你好, 有免費的釣魚之旅, 咁正,
但可惜17/6我地同猩猩出海去荷包釣魚, 你可以問下猩猩仲有無船, 有的可以一齊去釣魚.    

P.M. 2012-06-15 15:32
引用第  5  樓  muito  於  

發表的  :

師兄你好, 有免費的釣魚之旅, 咁正,
但可惜17/6我地同猩猩出海去荷包釣魚, 你可以問下猩猩仲有無船, 有的可以一齊去釣魚.      

我地去蚊州

看海 2012-06-15 19:27
     我頂,當有假期而又很想去釣魚,可惜無腳無團的心情,我完全清楚,各位大大有無可幫幫佢呀   

求.敗 2012-06-15 20:19

發記 2012-06-15 21:11

alanalex 2012-06-15 21:35
去荷包釣魚都好喎,猩猩系邊个呀?幫我問下得唔得呀?

arrowtsang 2012-06-15 21:53

alanalex 2012-06-15 22:43
都系唔洗問啦我搵到團啦唔亥晒咁多位, 我聽日去大青针釣      反到利打反分報告比你地啦!!!!

--cy-- 2012-06-15 23:08
嘩淡季都咁多團,但都沒我份~真掃興

Sam_Sam 2012-06-15 23:54
有魚冇人釣,有人冇魚釣   

viva 2012-06-16 08:50

--cy-- 2012-06-16 23:02
引用第 13 樓 --cy-- 於

發表的 :

嘩淡季都咁多團,但都沒我份~真掃興

本來要返工後尾唔洗臨尾都有腳去釣塘~yeah

查看完整版本: [-- 有沒人6月16/17号組團北上釣魚呀?小弟系个新手想跟去學下野 --] [-- top --]