查看完整版本: [-- 最危險的捕魚方法 --]

-> 影 視 天 地 -> 最危險的捕魚方法 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

chicken 2012-06-04 20:30

最危險的捕魚方法

http://www.youtube.com/watch?v=FBNVx0VpZP8

zoo 2012-06-04 20:48
應該拿條片比佢個總統睇

arrowtsang 2012-06-04 21:10
   以呢排最危險的找魚吃既方法,我肯定話係------日水+磯釣!   

春魚 2012-06-04 21:26
咁細條捉晒 又系賓仔

1魚 2012-06-04 21:30
生長在這些地方的窮人,人命不值錢,唯有靠宗教力量去消除未知黑暗前途的畏懼~哀哉~

小小釣手 2012-06-04 22:13
引用第  2  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

以呢排最危險的找魚吃既方法,我肯定話係------日水+磯釣!     

咁夜水+濛豬會爆釣嗎?

老蛇 2012-06-04 22:30
引用第  5  樓  小小釣手  於  

發表的  :

咁夜水+濛豬會爆釣嗎?

Sam_Sam 2012-06-04 23:22
院長咩近期蕉得好慘呀   

太子 2012-06-04 23:50
唉!為兩餐啫!

arrowtsang 2012-06-05 01:20
引用第  5  樓  小小釣手  於  

發表的  :

咁夜水+濛豬會爆釣嗎?

上週末去左近D搞,冇大,細路仔多,OK啦!下次再去,師亨話遲下多大野呀!  

arrowtsang 2012-06-05 01:23
引用第  7  樓  Sam_Sam  於  

發表的  :

院長咩近期蕉得好慘呀     

日水+磯釣,停左好耐咯!想去都冇人同我巔啦!  

joaoao 2012-06-05 02:15
引用第  10  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

日水+磯釣,停左好耐咯!想去都冇人同我巔啦!  

好...搞返水

ymtchris 2012-06-05 08:54

釣魚郎 2012-06-05 10:56
生活迫人   

小魔女SOS 2012-06-05 11:09
咁似廟灣D紅尾東既

查看完整版本: [-- 最危險的捕魚方法 --] [-- top --]