查看完整版本: [-- 新專欄(Facebook專區) --]

-> 公 告 事 務 -> 新專欄(Facebook專區) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2012-05-01 14:32

新專欄(Facebook專區)

現在開設一個新的專欄 (Facebook 專區)
http://www.fishingmacau.com/bbs/thread.php?fid=184

這一招叫做以毒攻毒 
  只要大家看到有趣的東西,都轉貼來這裡吧,由於大陸地區釣友無法看到 Facebook,所以也可以帶給他們多一點訊息~

本欄招募版主5位,有志青年請跟帖通知上位!!

由於配合主頁版面完整,所以把專欄位置拉至較下面地方~

leocheong 2012-05-01 14:43
我要做, 我要做, 成日係公司都對住電腦, 大把時間, ADD ME      

1魚 2012-05-01 14:47
引用第  1  樓  leocheong  於  

發表的  :

我要做, 我要做, 成日係公司都對住電腦, 大把時間, ADD ME        

yessir!

財叔 2012-05-01 15:18

ymtchris 2012-05-01 19:00

joaoao 2012-05-01 20:32
     好功能

arrowtsang 2012-05-01 21:13
咩叫----灰士卜呢,涯冇知,唔曉!

3901 2012-05-01 23:36
小弟真系老古董一名,"飛屎卜"聽就聽得多但系點玩?點用?就真系無有識?

1魚 2012-05-01 23:41
引用第  7  樓  3901  於  

發表的 回 樓主(1魚) 的帖子 :

小弟真系老古董一名,"飛屎卜"聽就聽得多但系點玩?點用?就真系無有識?   

咁您去申請一個啦
http://www.facebook.com
申請左帳號之後就去加朋友~加吓加吓就會有成千上萬個朋友

看海 2012-05-02 14:04
     需然對電腦認知有限,我亦申請做版主,希望可為大家出一點綿力   

查看完整版本: [-- 新專欄(Facebook專區) --] [-- top --]