查看完整版本: [-- 29,30,1號 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 29,30,1號 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

看海 2012-04-25 20:07

29,30,1號

如題本來同老虎出外走走,點知是由旅行套票爆,老虎決定返工,我的假期又不能取消,有機會啦.....約腳,點知.....到現在亦。     請各位大大幫一下手,收留我這苦命釣魚佬啦,一,二日團都可,感恩

看海 2012-04-25 20:14
看到自己上一個帖,叫做求念力,今次真係要為自己求一下啦       

小小釣手 2012-04-25 21:18

1魚 2012-04-25 21:33
引用第 1 樓 看海 於

發表的 :

看到自己上一個帖,叫做求念力,今次真係要為自己求一下啦         

你哥招求念力都唔掂水,求到我連打龜3日~鳴鳴鳴

Sam_Sam 2012-04-25 21:50
吾係話1魚叔,打龜3日   

peter_218 2012-04-25 21:53

梁爽 2012-04-26 00:09
一係我同你去竹灣看下海算

obrien 2012-04-26 00:35

呢度一位, 多謝老板    

arrowtsang 2012-04-26 00:40
:記得打電話比大魚馬喇!

看海 2012-04-26 01:37
引用第  3  樓  1魚  於  

發表的  :

你哥招求念力都唔掂水,求到我連打龜3日~鳴鳴鳴   

吾知有無念錯左三字經呢!!媽媽叉叉,me me麼麼

看海 2012-04-26 01:44
引用第  6  樓  梁爽  於  

發表的  :

一係我同你去竹灣看下海算

吾係呀馬!!三日假期係竹灣看海,有無第二個選擇

今天不回他 2012-04-26 09:45
哈哈

--cy-- 2012-04-26 10:42
我也想找人釣魚......有沒師兄可預埋我~六/下午, 日 ,一
(裝備巳到)

釣魚郎 2012-04-26 12:53
引用第  10  樓  看海  於  

發表的  :

吾係呀馬!!三日假期係竹灣看海,有無第二個選擇

可以啊,橫琴一日一塘....最後一日抖下......一樣有魚釣

zoo 2012-04-26 13:12
冇人約?   楓仔搵人呀     

看海 2012-04-26 14:00
引用第  14  樓  zoo  於  

發表的  :

冇人約?   楓仔搵人呀     

好耐無去同楓仔啤啤佢,搵日約埋一齊丫

真羨慕......仲要開足工

獎金獵人 2012-04-28 11:08
引用樓主  看海  於 2012-04-25 20:07

發表的 29,30,1號 :

如題本來同老虎出外走走,點知是由旅行套票爆,老虎決定返工,我的假期又不能取消,有機會啦.....約腳,點知.....到現在亦。     請各位大大幫一下手,收留我這苦命釣魚佬啦,一,二日團都可,感恩

有無興趣跟我去外伶仃?剛好是這三天

查看完整版本: [-- 29,30,1號 --] [-- top --]