查看完整版本: [-- 星期一西區荷包團 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 星期一西區荷包團 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

阿B 2012-04-19 01:45

星期一西區荷包團

如题....去的請PM....現有三人....

海浪 2012-04-19 01:57
放完假喇!咁遲!     

阿B 2012-04-19 02:05
引用第  1  樓  海浪  於  

發表的  :

放完假喇!咁遲!       

你有計的...

不分門派 2012-04-19 02:25
教練不給我去,如果去就要轉去車仔,阿B邦邦忙?

阿B 2012-04-19 02:32
引用第  3  樓  不分門派  於  

發表的  :

教練不給我去,如果去就要轉去車仔,阿B邦邦忙?

咁姐係點組...............

邊個有煙 2012-04-19 04:24
爆釣喔~~~哈哈..     

LittleET 2012-04-19 14:40
拾幾個小時重未滿

海浪 2012-04-19 16:43
引用第 6 樓 LittleET 於

發表的 :

拾幾個小時重未滿

個個都等緊雷公放假呀!

看海 2012-04-19 22:37
   夾假期真係好難    sorry在此抽下水,我老友22/4星期日吾夠腳呀!!有無人有興趣       

四驱王 2012-04-20 00:48
东区?

看海 2012-04-20 02:50
引用第  9  樓  四驱王  於  

發表的 回 8樓(看海) 的帖子 :

东区?

佢地係東區呀!我亦是別艇去東區

番薑...     

--cy-- 2012-04-20 22:08
引用第 8 樓 看海 於

發表的 :

夾假期真係好難    sorry在此抽下水,我老友22/4星期日吾夠腳呀!!有無人有興趣         

我有興趣呀~請問出幾點? 如不是太早都可以因為.......                               

小魚兒 2012-04-20 23:48
返黎記得call我攞魚....

--cy-- 2012-04-21 00:51
引用第 10 樓 看海 於

發表的 Re:回 8樓(看海) 的帖子 :

佢地係東區呀!我亦是別艇去東區

師兄 唔好意思黎唔到 ~但總有下次來到

发哥 2012-04-21 03:11
啊B,西区好近我度,不过呢期好忙,周末先得闲出。下次有机会再同你去,抢你条单尾   

阿B 2012-04-21 04:23
引用第  15  樓  发哥  於  

發表的  :

啊B,西区好近我度,不过呢期好忙,周末先得闲出。下次有机会再同你去,抢你条单尾     

好的發哥...

查看完整版本: [-- 星期一西區荷包團 --] [-- top --]