查看完整版本: [-- 微博好好玩,教你申請新浪微博 --]

-> 潮 流 特 區 -> 微博好好玩,教你申請新浪微博 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2012-03-26 13:22

微博好好玩,教你申請新浪微博

教你申請新浪微博

微博名人堂真好玩

快快去註冊佔個位先啦!
申請新浪微博網址:http://www.weibo.com

活活 2012-03-26 13:47

1魚 2012-03-26 13:52
引用第  1  樓  活活  於  

發表的  :

申請左未呀?快D關注吓我啦! 等我教你免蕉大法
my account is  1魚叔

釣魚郎 2012-03-26 13:59
一早申請左     

1魚 2012-03-26 14:48
引用第  3  樓  釣魚郎  於  

發表的  :

一早申請左       

老闆,我關注左你喇

活活 2012-03-26 15:18
引用第  2  樓  1魚  於  

發表的  :

申請左未呀?快D關注吓我啦! 等我教你免蕉大法
my account is  1魚叔  

申請左都驚無時間玩呀。。。。

金渔佬 2012-03-26 15:55
我嘟有稳我拉!!   金漁佬名   

ymtchris 2012-03-26 16:08
暫時未有登記喎..........     

魚珠魚寶 2012-03-26 16:40
我都冇空去玩呢個東東呀   

1魚 2012-03-26 16:56
引用第  8  樓  魚珠魚寶  於  

發表的  :

我都冇空去玩呢個東東呀     

我都冇時間玩呀~不過check一下,比人註冊左一魚呢個帳號了,所以拿拿腥註冊返一個佔位
再唔係遲d連 1魚叔 都比人註冊埋鳥

悲情釣手 2012-03-26 19:10
免蕉大法 咁就要申請返個學吓嘢先

小小釣手 2012-03-27 01:42
引用第  3  樓  釣魚郎  於  

發表的  :

一早申請左       

me to

唔記得之前有無申請....   

joaoao 2012-03-27 08:17
免蕉大法      我又學   

查看完整版本: [-- 微博好好玩,教你申請新浪微博 --] [-- top --]