查看完整版本: [-- 報名人數屆滿未? --]

-> 2012-第七屆漁樂磯釣盃 -> 報名人數屆滿未? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

muito 2012-03-12 13:09

報名人數屆滿未?

請問報名做工作人員的人數屆滿未呀, 如果未我好想報名, 到時一睹各位大師的風采,

1魚 2012-03-12 14:13
問問阿貎師兄或院長   

arrowtsang 2012-03-12 20:23
muito:明天電您,現先代各參賽釣友&本網多謝左您先!

muito 2012-03-12 22:48
引用第  2  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

muito:明天電您,現先代各參賽釣友&本網多謝左您先!

講明先呀,到時我會偷師的, 你地D參賽者唔好黑箱作業呀.

Sam_Sam 2012-03-12 22:56
原來想偷師   

muito 2012-03-13 09:45
引用第  4  樓  Sam_Sam  於  

發表的  :

原來想偷師     

唔好咁大聲, 最多到時來個大師秘技專題揭露, 等各位知下, 各位大師點解水水有箱爆.

leocheong 2012-03-13 12:37
引用第 5 樓 muito 於

發表的 :

唔好咁大聲, 最多到時來個大師秘技專題揭露, 等各位知下, 各位大師點解水水有箱爆.

有咩料收左, 到時私密我.

muito 2012-03-14 15:33
各位大師, 唔好意思, 原本當日有空, 故想一同參與比賽及見識各位大師之風采,
現時由於24號當天有位好朋友將移民加拿大並舉行辭行宴, 故現時不能再自薦
擔任工作人員, 為此而引起大會的不便, 本人致十萬分之歉意.   

查看完整版本: [-- 報名人數屆滿未? --] [-- top --]