查看完整版本: [-- 今個星期六(17號)澳門出東區(滿人  謝謝) --]

-> 相 約 釣 魚 -> 今個星期六(17號)澳門出東區(滿人  謝謝) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

傻清 2012-03-12 11:09

今個星期六(17號)澳門出東區(滿人  謝謝)

日期:3月17號星期六
釣點:東澳   黃矛(睇天氣而定)
費用:2500平分(包冰)其他食自己   7-8人成團
時間;06H30出  18H00返  比珠海出釣多成粒幾鍾  價錢參唔多       
TEL:63558668呀清    

gamag4 2012-03-12 11:29
天氣好靚呀!出廟灣都得,可惜要返工      釣多D派街芳預裝埋我。

511132310 2012-03-12 11:57
果然 有见識,有文化

511132310 2012-03-12 11:59
果然 有见識,有文化     蛇

狂野之猩 2012-03-12 12:50
現在有多少人呀凊

老秋 2012-03-12 14:44

傻清 2012-03-12 14:58
現有4人

muito 2012-03-12 15:31
引用第  4  樓  狂野之猩  於  

發表的  :

現在有多少人呀凊

猩猩, 你哥日出發呀?

看海 2012-03-12 17:02
時間;16H30出  18H00返  比珠海出釣多成粒幾鍾  價錢參唔多
同意        可惜要返工   

狂野之猩 2012-03-12 17:09
看傷勢情況,未能答你清

傻清 2012-03-12 18:24
等埋你隻馬嬲(猩狸)  你夠膽去的話   

九系船長 2012-03-12 19:49
果然系傻清    16:30去18:00返竹都未開好就要返    釣条毛都未得啦          

傻清 2012-03-12 22:06
     錯左  謝謝第19號船長(又名9系船長)     

狂野之猩 2012-03-12 22:18
我都想去,但要拆線先知,得我電你。

chong387 2012-03-13 00:53
想請問搵邊個船佬?可唔可以俾佢電話我?我遲D都想去,唔該晒!

傻清 2012-03-13 09:09
你打比我講你知   不過我3月  4月  5月逢星期六我都約左船佬       

查看完整版本: [-- 今個星期六(17號)澳門出東區(滿人  謝謝) --] [-- top --]