查看完整版本: [-- 大家來去去濕........ --]

-> 講 飲 講 食 -> 大家來去去濕........ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2012-02-27 17:19

大家來去去濕........

各位院友哩排有冇覺得周身骨痛,瞓又瞓得唔好硬係好似比蟻咬咁 唔係自己身體出現咩毛病而係南風天一到就係咁 如果唔想咁又可以點呢 不防煲吓哩個湯去去濕一流

材料:

鯪魚,粉葛, 赤小豆, 豬骨, 蜜棗, 果皮

先將鯪魚洗淨瀝乾水份,下少許油把魚身兩面煎香,煲滾水後把所有材料同煲兩個半小時就ok

ymtchris 2012-02-27 17:45
師姐又有好介紹。   

鬼頭刀 2012-02-27 18:43

爆箱ok 2012-02-27 18:58
關鍵係D果皮,禽晚先飲完,正。     

機車28 2012-02-27 19:45
   流哂口水!         

發記 2012-02-27 20:11

arrowtsang 2012-02-27 20:13
貌哥、海狗恩師 貌哥、海狗恩師,去濕呀喂!

1魚 2012-02-27 22:28
又挑起我既食慾       

Sam_Sam 2012-02-27 23:03
都好耐冇飲過lu   

看海 2012-02-28 00:46
今晚零時零吾分,在本院廣場,衛生間門後十毫米派發,數量有限,先到先得 ,派完都吾止      

財叔 2012-02-28 08:15
cC 姐幫我寄d湯料尼唔該你 地址曰本福罔佐世保財叔收。錢就有拖冇欠             

悲情釣手 2012-02-28 09:02
靚湯

釣魚郎 2012-02-28 11:14
唔該剩水走喳..........     

釣魚痴 2012-02-28 16:58

joaoao 2012-02-28 19:36

chantaiman 2012-02-29 03:21

查看完整版本: [-- 大家來去去濕........ --] [-- top --]