查看完整版本: [-- 又中多一樣毒! --]

-> 潮 流 特 區 -> 又中多一樣毒! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魚兒 2011-12-17 21:06

又中多一樣毒!

又中多一樣毒!有排唔得閒....

chon 2011-12-17 21:10
有破解咩!!!   我部機買左返黎成年有多都未開過盒...>"<  係邊到破解呀!~

arrowtsang 2011-12-17 21:33

小魚兒 2011-12-17 21:54
引用第 1 樓 chon 於

發表的 :

有破解咩!!!   我部機買左返黎成年有多都未開過盒...>"<  係邊到破解呀!~

我買哥陣時部機已經破解左....我諗賣機哥到應該可以幫人破解!

Sam_Sam 2011-12-17 22:21
好嘢嚟喎

seng3388 2011-12-17 22:37

leocheong 2011-12-18 00:18
Omg,破處已没左online, ban ip

求.敗 2011-12-18 00:42
幾時借比我玩啊?

catcah 2011-12-18 06:38
借條鼻毛比你玩就得

可否用我的PS3和師兄你的交換玩一個鱲季嗎???相信PS3與X Box功能是相約的....真令人羨慕......

zoo 2011-12-18 13:45
好毒    唔夠膽買

金渔佬 2011-12-18 16:48
無錢買甘靚嘅機!!只可以玩小霸王  

joaoao 2011-12-18 21:06
可否用我的Nintendo FC和師兄你的交換玩一個鱲季嗎???
相信Nintendo FC與X Box功能是相約的[看英文比較長便知]....真令人羨慕......

[attachment=122921]

小魚兒 2011-12-18 22:36
引用第 7 樓 求.敗 於

發表的 :

幾時借比我玩啊?

金邊龍咁你d竿幾時借比我用下...還店都係等炸不如比我同你釣下d 3kg仲好...

小魚兒 2011-12-18 22:40
引用第 6 樓 leocheong 於

發表的 :

Omg,破處已没左online, ban ip

我中意自己玩多d...所以on唔online對我無乜所為....!

小魚兒 2011-12-18 22:55
引用第 12 樓 joaoao 於

發表的 :

可否用我的Nintendo FC和師兄你的交換玩一個鱲季嗎???
相信Nintendo FC與X Box功能是相約的[看英文比較長便知]....真令人羨慕......

[attachment=122921]

引用第 9 樓 藍玫瑰 於

發表的 :

可否用我的PS3和師兄你的交換玩一個鱲季嗎???相信PS3與X Box功能是相約的....真令人羨慕......

無問題上面兩位"屍兄"如果有興趣請電:46709394(20條線)除時接聽...如果無人聽可以用QQ聯絡我:173173173....

viva 2011-12-18 23:08

ymtchris 2011-12-18 23:14
好嘢嚟。

ymtchris 2011-12-19 09:15
引用第  9  樓  藍玫瑰  於  

發表的  :

係唔係可以換一個鱲季先, 阿藍經理我有部PS四喎, 有性趣就電我啦....

orlandokwo 2012-01-28 16:08

查看完整版本: [-- 又中多一樣毒! --] [-- top --]