查看完整版本: [-- 冬磯賽後勤工作人員請進 --]

-> 2011-第二屆漁樂冬磯賽 -> 冬磯賽後勤工作人員請進 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2011-12-08 13:40

冬磯賽後勤工作人員請進

好快好快,又到比賽時刻喇!我因工作關係,幫唔到手,唯有想到所需要的步驟,從旁提示一下,有勞大家幫手了,以下是必需要跟進的事項,順序列出來供大家參考

1~收妥比賽費用(呢樣當然最緊要啦)

2~準備好退回選手的報名費零錢

3~獎盃獎品(昨日已pm生哥,今日會至竹林拿贊助獎品)

4~捐增桂山學生文具

5~訂大船來回票

6~桂山訂房

7~book實桂山各艇家

8~桂山訂餐

9~安排分發誘餌

10~漁獲電子磅秤

11~選手參賽證(有需要我即做檔案)

12~釣位抽籤表(有需要我即做檔案)

13~電腦計分(計分表已update)

14~手工填寫備用計分表(有需要我即做檔案)

15~漁獲膠袋

16~分發冰箱貼紙

17~團體照Banner

.................

預祝比賽順利!

祝各位後勤工作人員 

心想事成

笑口常開

橫財就手

添丁發財

ymtchris 2011-12-08 13:48
果d女唔係咁得喎......     

老蛇 2011-12-08 13:58
d女係唔係工作員呀!   

ymtchris 2011-12-08 14:22
引用第  2  樓  老蛇  於  

發表的  :

d女係唔係工作員呀!     

係唔係d女係工作人員, 你就連魚都唔釣, 就去做工作人員呀.....

釣魚郎 2011-12-08 14:26
引用樓主  1魚  於 2011-12-08 13:40

發表的 冬磯賽後勤工作人員請進 :

好快好快,又到比賽時刻喇!我因工作關係,幫唔到手,唯有想到所需要的步驟,從旁提示一下,有勞大家幫手了,以下是必需要跟進的事項,順序列出來供大家參考

1~收妥比賽費用(呢樣當然最緊要啦)

2~準備好退回選手的報名費零錢
.......

咪有女工作人員咩....

冬磯賽有啦啦隊!?.... 唔介得咁多人要獨立豪華套房....       

阿B 2011-12-08 15:41

財叔 2011-12-08 15:56
咁多女工作人員你地要題佢地帶袋就好做D        袋返D垃圾走       

金渔佬 2011-12-08 17:11
带佐拉   得6个悟够分喔

arrowtsang 2011-12-08 18:14
     班咪咪穿得太多布鳥!!!     

發記 2011-12-08 18:18

白鱲狂 2011-12-08 20:47

白鱲狂 2011-12-08 20:49

活活 2011-12-08 21:05
呢D系未阿仲哥專程請返黎既丫鬟呀?      

台灣仔 2011-12-08 21:53
得六個唔夠分喎     

老蛇 2011-12-08 22:24
引用第  14  樓  台灣仔  於  

發表的  :

得六個唔夠分喎       

比兩個你掂唔掂先

Sam_Sam 2011-12-08 23:23
引用第  9  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

班咪咪穿得太多布鳥!!!       

天氣咁凍你想凍死人咩

小小釣手 2011-12-08 23:46
又係你話搵半打,到時安排入你自廢房溉

活活 2011-12-09 00:33
引用第  17  樓  小小釣手  於  

發表的 回 13樓(活活) 的帖子 :

又係你話搵半打,到時安排入你自廢房溉  

家下多左阿郎老闆同房呀,我驚半打都唔夠服侍佢嘛,你快D吹雞啦。。。。。

釣魚痴 2011-12-09 00:37

看海 2011-12-09 02:47
     各位咪掛住留意靚女,工作人員步驟同靚女兩樣都係正經嘢黎 嫁  

星空 2011-12-09 15:38
如果比賽有啦啦隊,大家會好激動

查看完整版本: [-- 冬磯賽後勤工作人員請進 --] [-- top --]