查看完整版本: [-- 請高人指導 --]

-> 網站功能解說 -> 請高人指導 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

悲情釣手 2011-12-03 12:20

請高人指導

大師們.小弟把firefox升級後.進入漁樂網一睇.D字細到得人驚.仲難過台釣睇漂.年紀大.眼力差.望高人指導我呢個電腦白痴

小魔女SOS 2011-12-03 12:32
引用樓主  悲情釣手  於 2011-12-03 12:20

發表的 請高人指導 :

大師們.小弟把firefox升級後.進入漁樂網一睇.D字細到得人驚.仲難過台釣睇漂.年紀大.眼力差.望高人指導我呢個電腦白痴   

應該可以係電腦板面攪番字型大小,我個電腦左上角上面有個檢視>裡面有個叫字型大小........................唔知你部電腦顯示係唔係一樣你試吓之前我都試過按住鍵盤左下角<<Ctrl>>字不放,右手利用滑鼠上面滑輪都可以把畫面碌大後期裝過部電腦之後就唔洗利用前者方法set定咗

悲情釣手 2011-12-03 13:14
唔該晒.但我搞唔掂

smallwhite 2011-12-03 17:44
乜你唔係有個私人電腦維修員嘅咩?   

Sam_Sam 2011-12-03 17:54
梗係搵1魚叔啦

發記 2011-12-03 18:04
Ctrl    按住     之後碌大佢 ....  用個mouse丫

生仔 2011-12-03 18:31
   帶老花鏡拉

天生 2011-12-03 22:30
在電腦右上方的綱頁(P)單擊一次,找到縮放一項,就按100%是正常,想大一些就按125%就OK.

3901 2011-12-04 00:49
買個放大鏡       

悲情釣手 2011-12-04 04:24
唔該發記 係就係放大咗.但係好濛

查看完整版本: [-- 請高人指導 --] [-- top --]