查看完整版本: [-- 請假 --]

-> 2011-第二屆漁樂冬磯賽 -> 請假 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

muito 2011-11-22 23:32

請假

致各位大師傳,
      小弟原本為一睹各位大師之風采, 以及抱住一顆偷師的心情, 於是就答應了在2011年12月10-11日做 "2011-第二屆漁樂冬磯賽" 之工作人員,
然而現時獲小弟之公會通知必須在2011年12月11日出席 "2011年公益金百萬行"之活動, 故未能遵守承諾擔任 "2011-第二屆漁樂冬磯賽" 之工作
人員, 小弟在此向各位受影響之大師道歉, 並請求各位大師原諒.            

財叔 2011-11-22 23:54
同一命運      等插   

小魔女SOS 2011-11-22 23:57
引用樓主  muito  於 2011-11-22 23:32

發表的 請假 :

致各位大師傳,
      小弟原本為一睹各位大師之風采, 以及抱住一顆偷師的心情, 於是就答應了在2011年12月10-11日做 "2011-第二屆漁樂冬磯賽" 之工作人員,
然而現時獲小弟之公會通知必須在2011年12月11日出席 "2011年公益金百萬行"之活動, 故未能遵守承諾擔任 "2011-第二屆漁樂冬磯賽" 之工作
人員, 小弟在此向各位受影響之大師道歉, 並請求各位大師原諒.              

你又來~

muito 2011-11-22 23:59
引用第  2  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

你又來~

記錯日子, 原本以為今年的百萬行會係12月3日舉行, 點知12月3日係銀河馬拉松, 而12月11日係百萬行.

小小釣手 2011-11-23 00:23
     工事要緊

生仔 2011-11-23 00:38
扣人工,,,扣人工,,,   

大狀,下次再一齊玩,多謝支持......     

1魚 2011-11-23 00:56
   ok~

joaoao 2011-11-23 01:28
正事為重呀大狀,明年三月有空再聚

發記 2011-11-23 02:39
律師.......你有冇犯法       

路過... 2011-11-23 03:02
等收信啦~

ymtchris 2011-11-23 09:00
下次再玩過...   

muito 2011-11-23 10:08
唔好意思,  我令大家太失望了  
同時亦感謝各位大師傳之見諒.   

釣魚郎 2011-11-23 10:44
做緊要事先...      

魚珠魚寶 2011-11-23 15:20
律師你要做野?我有假就幫你頂上啦       

看海 2011-11-23 17:10
如可同時比賽,小弟亦可出一分力   

muito 2011-11-23 17:54
引用第  14  樓  魚珠魚寶  於  

發表的  :

律師你要做野?我有假就幫你頂上啦         

多謝寶珠姐, 咁麻煩你啦,
無辦法, 要代表公會去行百萬行, 時下青年俊傑的都唔願意做呢d吃力不討好的義務工作,
所以公會無辦法之下唯有向我地呢d老人家開刀.

arrowtsang 2011-11-23 19:45

活活 2011-11-24 02:14
     下次玩過啦。

查看完整版本: [-- 請假 --] [-- top --]