查看完整版本: [-- 請见諒 --]

-> 2011-十二屆回歸盃 -> 請见諒 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

財叔 2011-11-22 22:39

請见諒

心表不安,因有突發要事,所以未能應約出直户外康體會回歸盃之工作人員,心表內(救),敬請諒解。現祝X辨圓滿成工,各位人員平安歸來。對唔住康體會

小魔女SOS 2011-11-22 22:55
財仔唔洗講到咁樣有緊要事做都沒有辦法,你一向都咁爛玩今次作出咁突然既決定,件事一定對你很重要冇人會怪你哦!

Sam_Sam 2011-11-22 23:15
財叔每當比賽你比盡心盡力為大家,佢地明白架啦   

小小釣手 2011-11-23 00:21
     ﹔放心做你既野

太子 2011-11-23 00:26
未割過你話有正經野做,就一定很重要,邊個感講野!先忙你的事吧! 反正一年有365日,你先至有一日唔得閒,算咩吖

生仔 2011-11-23 00:40

xue76 2011-11-23 00:43
     财叔你忙啦!······好快又下次啦!

財叔要請假,一定有要事.....     

1魚 2011-11-23 01:01
財叔~自己緊要嘢做左先,來日方長,下屆再幫手   

joaoao 2011-11-23 01:26
財哥,大家都明白的,正事要緊呀,明年再一起歡樂吧!   

財叔 2011-11-23 01:43
引用第 8 樓 1魚 於

發表的 :

財叔~自己緊要嘢做左先,來日方長,下屆再幫手   

魚叔多謝睇諒

財叔 2011-11-23 01:45
引用第 9 樓 joaoao 於

發表的 :

財哥,大家都明白的,正事要緊呀,明年再一起歡樂吧!   

冇計真的冇計 亞貌留條魚比我食

發記 2011-11-23 02:38
財叔....大家明白GE..................在心中丫..

ymtchris 2011-11-23 08:58
做緊要事先...   

白鱲狂 2011-11-23 10:21
財仔吳洗對吳住,你睇有幾多人撐你,正明你平時做野既熱情D人係睇到既,正經事耍緊,                               

twg 2011-11-23 10:41
财叔下次见

釣魚郎 2011-11-23 10:42
做緊要事先...    

魚珠魚寶 2011-11-23 15:24
財叔我地支持你     

看海 2011-11-23 17:05
   完全明白,不用介意,心照就是鳥   

arrowtsang 2011-11-23 19:44

釣魚痴 2011-11-23 20:31

查看完整版本: [-- 請见諒 --] [-- top --]