查看完整版本: [-- 都係鍾意現場氣氛多D --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 都係鍾意現場氣氛多D [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2011-11-19 18:15

都係鍾意現場氣氛多D

星期六,日因為賽車既關係,休戰唔出海打介獸,同老闆去睇賽車,順便影吓幾張快相不過唔會收告票今日就冇咩大意外發生都係一件好事來

相就影得唔多因為座位問題影到都係影籮有但係可以感受到現在氣氛都唔錯,尤其有少少意外既時候D觀眾興奮大叫

小魔女SOS 2011-11-19 18:16

鮑仔 2011-11-19 18:31

金渔佬 2011-11-19 18:37

財叔 2011-11-19 18:39
你有錢就現塲睇,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,     
我冇錢就屋企睇.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,     

老蛇 2011-11-19 18:40

鬼頭刀 2011-11-19 18:58

1魚 2011-11-19 19:26
好久冇睇賽車了,以前天未光爬上松山   

悲情釣手 2011-11-19 19:27
引用第  4  樓  財叔  於  

發表的  :

你有錢就現塲睇,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,        
我冇錢就屋企睇.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,        

Sam_Sam 2011-11-19 19:45
有錢先可以到現場睇呀

生仔 2011-11-19 19:55
你就好拉,睇住部車,又聽住d聲,氣氛一定好,    我就向附近睇唔到部車,但又聽到哂d操音真係煩死人   

joaoao 2011-11-19 22:09

小魔女SOS 2011-11-19 22:23
引用第  10  樓  [小生]  於  

發表的  :

你就好拉,睇住部車,又聽住d聲,氣氛一定好,    我就向附近睇唔到部車,但又聽到哂d操音真係煩死人     

我真係好鍾意現埸睇賽車聽住D賽車聲加氣氛好hi...........不過如果要自己拔錢買飛入埸我就唔會囉

總舵主 2011-11-19 22:35

arrowtsang 2011-11-19 22:45
神日留留長,do影唔豆D令女!!!! 要靠歡!!!!!!

小魔女SOS 2011-11-19 22:51
引用第  14  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

神日留留長,do影唔豆D令女!!!! 要靠歡!!!!!!

D令女係看台架big dark話天水圍出品呀你仲要交歡

PoU 2011-11-20 12:53

釣魚痴 2011-11-20 17:45

活活 2011-11-20 20:41
     我選擇系屋企訓覺。

ymtchris 2011-11-21 09:50
唔係太過喜意車喎......   

查看完整版本: [-- 都係鍾意現場氣氛多D --] [-- top --]