查看完整版本: [-- 幫幫忙 --]

-> 議 事 亭 -> 幫幫忙 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

白鱲狂 2011-11-13 10:40

幫幫忙

請求各位院友幫幫手,因有朋友來回歸盃順便過澳門旅遊,想11月23日晚在澳門過夜,幫忙抓五間雙人房,永利,萄京都可以,有院友知道怎麼可以平D的方法嗎?謝謝

終於威過 2011-11-13 10:57
威尼斯員工價房,2大床,4人房, 1200~1750,要就 call 我拉

太子 2011-11-13 11:55
永利會貴一點,新濠天地-Hard Rock,經濟一點,兩間我都可以攞到好價錢,打比我師傅!

生仔 2011-11-13 13:57

財叔 2011-11-13 16:13
咁唔洗我那C傅       

joaoao 2011-11-13 17:57
引用第  2  樓  太子  於  

發表的  :

永利會貴一點,新濠天地-Hard Rock,經濟一點,兩間我都可以攞到好價錢,打比我師傅!   

幫到手!

arrowtsang 2011-11-13 20:42
毛蟲入首!

終於威過 2011-11-13 22:35
值偉,電我la, 1200   一晚,我 check過,   62221900   

引用第  1  樓  終於威過  於  

發表的  :

威尼斯員工價房,2大床,4人房, 1200~1750,要就 call 我拉   

引用第  2  樓  太子  於  

發表的  :

太子 2011-11-14 13:27
私人比你!   1200永利雙人房,保證平通街! 只此一次,
代價是要比我跟你出一次海,泊你一日! 得唔得啫?師傳!

白鱲狂 2011-11-14 15:10
得…冇問題幾時有時間呀!一起出去釣番日魚,不過我已經幾個月冇釣魚啦!你怕吳怕先                 

白鱲狂 2011-11-14 15:14
多謝幫忙安排好我D朋友住宿,十分感謝                 

太子 2011-11-14 21:11
無有怕!志在和你一齊企,你記得應承咗我架!

查看完整版本: [-- 幫幫忙 --] [-- top --]