查看完整版本: [-- 冬磯賽收費通知! --]

-> 2011-第二屆漁樂冬磯賽 -> 冬磯賽收費通知! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

joaoao 2011-11-08 20:35

冬磯賽收費通知!

咳咳咳!!嗯......其實呢.....即係咁....因為咁呀....所以啦喎.......

又係時候交費啦各位兄弟姐妹~~~

【交費方法】是次參賽費只接受匯款方式邀交,並以各自報名確認之序號存入尾數用作識別,請各參賽者於入賬后以PM短認通知。

例:報名費1300元正,報名序號為01,則雖入賬數目為1301元

若報名序號為29號,則入賬數目為1329元,如此類推!

而到比賽報到當日,大會將依據序號,將多存入之數目退給參賽者。

澳門參賽者請把參賽費匯入以下賬號:
             匯款銀行:澳門中國銀行[人民幣賬戶]          

匯款賬號:12-88-10-037912   
             開戶姓名:林俊            

國內參賽者請把參賽費匯入以下賬號:

匯款銀行:中國農業銀行          

匯款賬號:6228480112290605818  
             開戶姓名:李興漢

已交費選手:
++31 gret                  $1331**
++33 發記                  $1333**
++43 叔你個叔叔       $1343**
++07 joaoao                    $1307**
++09 arrowtsang            $1309**
++46 小dee                      $1346**
++60 悲情釣手         $1360**

釣武者 2011-11-08 21:03
看下心情好不好先

釣武者 2011-11-08 21:04
完長叫收錢會快收d

arrowtsang 2011-11-08 21:06
明天過戶,thank!     

joaoao 2011-11-08 21:10
引用第  1  樓  釣武者  於  

發表的  :

看下心情好不好先   

心情唔好咁使唔使我俾住先呀?我乜鱗都冇...淨係有$$啫
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
不過月頭洗曬了...!!

悲情釣手 2011-11-08 21:38
盡快....

老蛇 2011-11-08 21:42
笑豆   

生仔 2011-11-08 21:55
未出粮

xue76 2011-11-08 22:31
无有到出大洋时间!无有大洋啊!   

財叔 2011-11-08 23:07
再唔交錢? 後補有機会。           

獎金獵人 2011-11-08 23:52
有水過水,趕住著草

發記 2011-11-09 03:45
得我未3個去.......是但都123名            

看海 2011-11-09 03:58
     收到

ymtchris 2011-11-09 09:04
盡快呀喂, 各位老闆....   

小dee 2011-11-09 09:25
一早交左比老漢鳥

華仔 2011-11-14 01:08
乜咁快要交錢ge咩?水緊喔!

发哥 2011-11-18 15:13
呢个方法系容易识别交钱架名单,但要去银行排队个下就惨咯,个日去排着个几钟都轮唔到,最后因为有事,办唔成,唯有下次再去过咯。如果系整数架,系柜员机一下就搞掂咯。   

joaoao 2011-11-18 15:37
引用第  16  樓  发哥  於  

發表的  :

呢个方法系容易识别交钱架名单,但要去银行排队个下就惨咯,个日去排着个几钟都轮唔到,最后因为有事,办唔成,唯有下次再去过咯。如果系整数架,系柜员机一下就搞掂咯。     

真的抱歉,我們會再研究更好的收費方式

奇一 2011-11-18 23:00
引用第 17 樓 joaoao 於

發表的 :

真的抱歉,我們會再研究更好的收費方式

不用再研究了...最好的方法係.......................你幫手出住先 ..

小小釣手 2011-11-19 02:47
引用第  18  樓  奇一  於  

發表的  :

不用再研究了...最好的方法係.......................你幫手出住先 ..

好主意

1魚 2011-11-19 13:02
引用第  16  樓  发哥  於  

發表的  :

如遇特殊排隊情況,那可以先匯整數,再事後發訊息通知,比賽當天再補或扣尾數

发哥 2011-11-20 02:40
引用第  20  樓  1魚  於  

發表的  :

如遇特殊排隊情況,那可以先匯整數,再事後發訊息通知,比賽當天再補或扣尾數

ok,尽快啦。

查看完整版本: [-- 冬磯賽收費通知! --] [-- top --]