查看完整版本: [-- IPHONE登入問題 --]

-> 數 碼 科 技 -> IPHONE登入問題 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

歸隱田園 2011-10-31 12:30

IPHONE登入問題

請教高手:我部IPHONE登入吾到漁樂網,但之前都得,同樣的情況都出現在銀行網址度,
求教吾該.......

見血方休 2011-10-31 13:32
吾塞喎

高手   

小小釣手 2011-10-31 14:51
係用WI-FI上的?

歸隱田園 2011-10-31 16:02
之前wifi同3g都可以登入的

小魔女SOS 2011-10-31 16:32
我追不上潮流仲用緊普通電話i燶,唔係iphone所以答唔到你   

ymtchris 2011-10-31 16:55
無iphone用喎...   

1魚 2011-10-31 17:25
咁大個仔都未試過手機上網呢種高檔玩意,幫你唔到   

財叔 2011-10-31 18:12
我一定唔識    下一位       

arrowtsang 2011-10-31 18:30
唉瘋,我未有 下位!

leocheong 2011-10-31 18:57
有冇更新到個ios, 是否更新左5.0, 還是仲行緊4.3

joaoao 2011-10-31 20:09
哎兜唔塞   

看海 2011-10-31 20:45
引用第  9  樓  leocheong  於  

發表的  :

有冇更新到個ios, 是否更新左5.0, 還是仲行緊4.3

應吾關事,因無錢買四仔,我仲用緊I瘋3仔4.2都仲很流暢。

Sam_Sam 2011-10-31 21:12
你去設定,按safari ,再按搜尋引擎,睇睇係吾係 yahoo, 如果係既話就將佢改為 google, 試試,希望幫到你    

查看完整版本: [-- IPHONE登入問題 --] [-- top --]