查看完整版本: [-- (已取消)11.27 會員網聚通告 --]

-> 相 約 釣 魚 -> (已取消)11.27 會員網聚通告 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2005-10-24 22:56

(已取消)11.27 會員網聚通告

謹定於11月27日星期日下午5~7時,在拱北麥當勞舉行網聚,並在此與當月生日的會員慶祝,暫知有 leia 狼來了 高橋哲也 三位

敬邀各會員出席

請跟本帖報名~目前參加者如下:

leia (未確定)

狼來了 (未確定)

李好

barry

jackie

dd

四眼妹 2005-10-24 23:20
好yeah~~~請各界人士俾面出席!

四眼妹 2005-10-24 23:23
唔係ge話我會傷心架~

狼來了 2005-10-24 23:23
OH~~~..i am not sure about that...but i will try my best to attend ~~~~~~

四眼妹 2005-10-24 23:32
你係主人翁bo~~一定要黎呀~~

skli0826 2005-10-25 00:05
sorry!!我出心啦..!!

Leia....生日快樂..!!!

李好姨 2005-10-25 09:10
嘩,有3位壽星女及仔.........場面甘勁,這當然會去嘗面啦!!!!

barry 2005-10-25 09:32
ZHONG YOU WO A !!

犬齒鮪 2005-10-25 10:06
精神上出席啊~~

1魚 2005-10-25 15:03
請問那位知道拱北的麥當勞有沒有讓客人預訂生日會之類,是否另加收費等,又是否自備生日蛋糕等.....拜託一下!想了解詳情...因為可能以後很多這類的慶生會

李好姨 2005-10-25 15:31
我就知澳門的是:
生日會時段只有1小時
預先收你10位小朋友禮品基本費@$20
送你10份生日邀請卡及1聖x娜生日蛋糕八折卡
到時大家食了幾多野食就計幾多$$$$$$$

犬齒鮪 2005-10-25 15:34
小朋友禮品送俾水哥、哲也同leia啊~

阿叉 2005-10-25 15:57
哈哈哈~~唔知leia收到會點~~

李好姨 2005-10-25 15:57
預先收你10位小朋友禮品基本費@$20
是指10歲以下

犬齒鮪 2005-10-25 16:03
下面是引用阿叉於2005-10-25 15:57發表的:
哈哈哈~~唔知leia收到會點~~

佢都係小朋友嘛~~收到應該好開心啊~

李好姨 2005-10-25 16:11
每人一袋麥當勞叔叔的布筆袋,貼紙,note pad.....

jackie 2005-10-25 18:21
到時我地一人買一份兒童開心樂園餐~~咁就將禮物送比佢地啦~~

李好姨 2005-10-25 20:42
都好哦

四眼妹 2005-10-25 21:22
我巳經唸好送咩比水哥同哲也啦~~你地收到第一個反應應該係無奈~~

李好姨 2005-10-25 22:28
下面是引用leia於2005-10-25 09:22 PM發表的:
我巳經唸好送咩比水哥同哲也啦~~你地收到第一個反應應該係無奈~~

第一個反應應該係無奈~~ 莫非你會送上你的吻

dacky 2005-10-26 00:52
水哥你唔係28生日ge咩.......

dacky 2005-10-26 00:53
戈日又唔尼得啦 , 我11月20 . 27 和12月4號 都要出海個磯釣比賽做工作人員....   ^^

犬齒鮪 2005-10-26 10:01
下面是引用leia於2005-10-25 21:22發表的:

初吻??

李好姨 2005-10-26 10:32
下面是引用犬齒鮪於2005-10-26 10:01 AM發表的:

初吻??

犬兄,你的想法和我一樣(19樓)

犬齒鮪 2005-10-26 10:38
因為我想不到leia還能送出什麼最珍貴最無奈的東西給兩位幸運兒了~

1魚 2005-10-26 12:28
請跟本帖報名啦!

四眼妹 2005-10-26 13:24
死啦~~係wo~吉大俠個哥比賽wo..........................吉大俠應承過帶我去架!點算好呢

wah 2005-10-26 14:22
買m記渡礁船上興祝

barry 2005-10-26 15:16
打包!!唔该!!

四眼妹 2005-10-26 22:35
真係唔好意思呀....d日期改黎改去..............

1魚 2005-10-26 22:44
下面是引用leia於2005-10-26 22:35發表的:
真係唔好意思呀....d日期改黎改去..............

改就改囉~唔好當係一回大事,只係平常幾個friend咁坐埋傾傾既型式都可以,每個月能夠辦好一個網聚就是很好的開始喇!

四眼妹 2005-10-26 22:46
冇論今次開唔開到我真係 特別要多謝你呀一魚叔..你幫左我好多呀~~~

dd 2005-11-04 19:43
下面是引用leia於2005-10-24 23:20發表的:
好yeah~~~請各界人士俾面出席!

MM来多D,GG就自然狂出席的了.吓吓!!!!!!!!!!!!!!!1

报名

犬齒鮪 2005-11-04 19:45
哈哈~~dd講既真係岩~~!
leia,妳要拜師就要把握機會啦~

犬齒鮪 2005-11-07 11:49
有幾多人出席啊?

不是日本人 2005-11-07 12:01
係米拱北迎賓広場個間麥記?

1魚 2005-11-07 12:12
下面是引用不是日本人於2005-11-07 12:01發表的:
係米拱北迎賓広場個間麥記?

是的~在11月27號

dd 2005-11-08 20:33
来呀.来呀,大家快码报名呀.你看我地早几天在新会搞FB庆祝"矶钓联盟"成立一周年联欢和新珠友谊赛几开心.几高兴.大家见见面,志同道合走在一起.

犬齒鮪 2005-11-11 17:34
慘.......呢次網聚好似冇乜人參加渦....

Honfer 2005-11-11 18:10
我地有好幾個人都要係20,27 12月4做工作人員
所以如果27 號攪我想泥都吾得

四眼妹 2005-11-11 18:22
所以就話27真係唔得落~~~

1魚 2005-11-11 19:36
咁要取消嗎?

四眼妹 2005-11-11 23:19
唉~~一魚叔..我都不知道怎樣好了.....再不是12月才搞我都ok的

1魚 2005-11-14 23:01
壽星妹leia話人唔夠,不如取消....咁就宣告取消啦!

查看完整版本: [-- (已取消)11.27 會員網聚通告 --] [-- top --]