查看完整版本: [-- 今天橫洲 --]

-> 釣武者會 -> 今天橫洲 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

釣武者 2011-10-26 22:55

今天橫洲

不好意思今天不是說釣魚,巳是說今天同一班朋友去釣魚,真是不相信親眼目到一名漁樂網管理員好無禮貌地把垃圾咖啡罐同紙拋在海上,這個行為另本人非常不滿...,,,,,,,,,,,,
身為一個漁樂網高層.境然做出這行為.又不準時.要釣友們在關口白等45分鐘.真另人生氣.希望這位不禮貌人士多多反醒........................

請各釣友不好學習這種行為

路亞添 2011-10-26 23:00
不禮貌的人士好易引起誤會 

不如改稱没釣品的人士好了

釣武者 2011-10-26 23:01
引用第  1  樓  路亞添  於  

發表的  :

不禮貌的人士好易引起誤會   

太子 2011-10-26 23:14
咁都比你諗到"不禮貌"人士! 叻仔!

kelvin12 2011-10-26 23:17
         好認真架.

老蛇 2011-10-26 23:22

爆箱ok 2011-10-26 23:30
釣魚人真係要好好愛惜我地既釣場     

3901 2011-10-26 23:34
都講到咁嘞,不如開埋名啦~~~?!  

1魚 2011-10-26 23:50
今晚會唔會又要上松山   

太子 2011-10-27 00:03
聽講地點未定! 但係而家己是12點了!

路亞添 2011-10-27 00:05
引用第 8 樓 1魚 於

發表的 :

今晚會唔會又要上松山   

要上台灣的松山.定澳門松山

又一個人造廢星今晚要撞落澳門,大家上松山防空浻被一被..不見不傘

PoU 2011-10-27 00:12

joaoao 2011-10-27 00:22

我認!!咖啡罐係我掉的....廁紙包完雲呑我冇放返入銀包認真罪過..要某釣友在關口白等45分鐘急尿爆肛亦係我唔啱 我犯罪鳥!!

現在本人因有七分懊惱再帶三分羞恥繼而惱羞成怒!!本人正式宣布邀約吊冇姐於今晚戊時在鴿沖何等,,我已預備了西爪X侍候,,,我是認真的!!錯要認!.不來的千年打龜!我現在先去睡鳥...

ps:悔過書:本人以後也不敢贏吊冇姐錢和亂拋垃圾鳥...下次邊釣邉放就是鳥!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

註:X=汁

金渔佬 2011-10-27 00:24
飲咗D野!罐仔可以放落冰箱

viva 2011-10-27 00:25
礼兄   今次俾人片郑  哦           

荷包 2011-10-27 00:32
真係唔夠你諗,,,,吊冇姐        

joaoao 2011-10-27 00:37
引用第  8  樓  1魚  於  

發表的  :

今晚會唔會又要上松山     

引用第  9  樓  太子  於  

發表的  :

聽講地點未定! 但係而家己是12點了!   

引用第  10  樓  路亞添  於  

發表的  :

要上台灣的松山.定澳門松山

又一個人造廢星今晚要撞落澳門,大家上松山防空浻被一被..不見不傘

你班牌主認真路見不平,拔刀隊俺!! [attachment=121225]

大麻康 2011-10-27 01:04
引用第  16  樓  joaoao  於  

發表的  :

你班牌主認真路見不平,拔刀隊俺!! [attachment=121225]  

把垃圾拋在海上,這個行為你一定係錯!
但上面有個別人讀書多左,,,,,個腦能量過大,,失控,,,你體諒下啦!

釣武者 2011-10-27 02:01

釣武者 2011-10-27 02:07
引用第  17  樓  大麻康  於  

發表的  :

把垃圾拋在海上,這個行為你一定係錯!
但上面有個別人讀書多左,,,,,個腦能量過大,,失控,,,你體諒下啦!

你白鴿雀等,

魚珠魚寶 2011-10-27 02:07
不禮貌之管理員已經悔過,唔好再捅佢菊花了       

釣武者 2011-10-27 02:11
引用第  12  樓  joaoao  於  

發表的  :

我認!!咖啡罐係我掉的....廁紙包完雲呑我冇放返入銀包認真罪過..要某釣友在關口白等45分鐘急尿爆肛亦係我唔啱 我犯罪鳥!!

.......

你今晚在鴨葱河起波蘿站拉人,我就不來

釣武者 2011-10-27 02:30
希望院長大人公正嚴明,他粗口狂出,還私自約我到鴨葱河等,另到本人有點恐懼,提心吊膽,心裹受到一定情度影響,

金渔佬 2011-10-27 02:43
鴨葱河邊度黎架?有無黑鯛

發記 2011-10-27 04:03
無禮貌......做咩咁大意比人睇到丫       

生仔 2011-10-27 05:19
       哈哈哈!!!笑死人呀搞到我重復睇幾次添   

財叔 2011-10-27 05:26
筆保護釣塲是筆可完良的事。(係永遠)       
但池到一次就冇問題 話比你地知,聽左算那唔好同人講, (泳你D完公中就有一个次次丽池要人等佢)    佢至出名弋鑊味炸到漁山碎晒。                                                                   

1魚 2011-10-27 07:25
引用第  16  樓  joaoao  於  

發表的  :

唔敢再包脾痔磯人牌主,還要落井下石,唔敢刪帖,我要頂帖,我頂.頂.頂!

joaoao 2011-10-27 07:56
引用第  26  樓  財叔  於  

發表的  :

筆保護釣塲是筆可完良的事。(係永遠)       
但池到一次就冇問題 話比你地知,聽左算那唔好同人講, (泳你D完公中就有一个次次丽池要人等佢)    佢至出名弋鑊味炸到漁山碎晒。                                                                     

照你咁形容我真係唔會估係龍少咯!究竟係邊位呢?

arrowtsang 2011-10-27 08:03
[attachment=121229] 嘩........樓上咁多個人,包括埋樓主,哈哈~~~,全部都好妖呀.....!!!

joaoao 2011-10-27 08:04
引用第  22  樓  釣武者  於  

發表的  :

希望院長大人公正嚴明,他粗口狂出,還私自約我到鴨葱河等,另到本人有點恐懼,提心吊膽,心裹受到一定情度影響,

1.呢單野唔關丸腸事,況且佢一直包庇我,佢奈我唔何的

2.正如我係一個粗人.滿口粗言亦好合理的

3.我是公開約你的!沒有私心

4.對於我的言論令閣下感到不安,在下感覺非常安慰,心裡莫明興奮!

5.以上言論並不代表本網立場,請看官自行過濾閱讀!

arrowtsang 2011-10-27 08:09
引用第  22  樓  釣武者  於  

發表的  :

佳哥定D黎定D黎,冇洗驚冇洗驚!

我已經搵左您個 friend 同佢傾計喇!
[attachment=121231]  

bfd 2011-10-27 08:19

大舊飯 2011-10-27 09:35
dom 野落海真系吾對     

joaoao 2011-10-27 09:42
引用第  33  樓  大舊飯  於  

發表的  :

dom 野落海真系吾對       

大舊飯師兄說得對!我錯極了!

在下以後也會注意行為,不會再拋垃圾落海!

同時敬請大家引以為鑑!不要再把垃圾留在釣埸或海上!

老蛇 2011-10-27 09:46
呀貌兄!你下次唔好贏(吊冇姐)D錢   

joaoao 2011-10-27 09:50
引用第  35  樓  老蛇  於  

發表的  :

呀貌兄!你下次唔好贏(吊冇姐)D錢     

唔敢鳥!下次再驘佢錢容乜易開帖話我在海上用括約肌釋出毒氣破壞臭氧層架!

itit 2011-10-27 10:23
罚罚...打籐   

釣武者 2011-10-27 10:37
引用第  27  樓  1魚  於  

發表的  :

唔敢再包脾痔磯人牌主,還要落井下石,唔敢刪帖,我要頂帖,我頂.頂.頂!

1魚叔漁樂網這個管理員位置我都知道好難請人,所以他所做的行為我們只好原諒他吧!但我古唔到看到他說話真是好冇禮貌,希望他有一日院長能感化這個牌仔俊

小魔女SOS 2011-10-27 10:47
今朝一返工打卡睇到個帖以為又有大片開 原來係捉垃圾蟲  

釣魚郎 2011-10-27 11:18
     成晚武來無去     

joaoao 2011-10-27 11:18
引用第  38  樓  釣武者  於  

發表的  :

1魚叔漁樂網這個管理員位置我都知道好難請人,所以他所做的行為我們只好原諒他吧!但我古唔到看到他說話真是好冇禮貌,希望他有一日院長能感化這個牌仔俊

多謝吊冇姐寬宏大量,俾我一個改過自身嘅機會!

但係正如我個朵叫冇禮貌,說話和態度上好冇禮貌亦係非常之合理的!

再次重申!呢單野唔關丸腸事,況且我同佢官官相衛,是極其小圈子的!wakakaka!

小魔女SOS 2011-10-27 12:13
引用第  41  樓  joaoao  於  

發表的  :

多謝吊冇姐寬宏大量,俾我一個改過自身嘅機會!

但係正如我個朵叫冇禮貌,說話和態度上好冇禮貌亦係非常之合理的!

.......

wakakaka!成日提住丸腸伯伯你真係有佢心<<無師顯見師>>不得不恭敬咁叫你一聲<<無禮貌大師>>

忍者引魚 2011-10-27 12:15
     無魚釣,好无聯..........

joaoao 2011-10-27 12:30
引用第  42  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

wakakaka!成日提住丸腸伯伯你真係有佢心<<無師顯見師>>不得不恭敬咁叫你一聲<<無禮貌大師>>

你有所不知鳥,呢D叫做轉移視線嘛!

分分鐘鬧下鬧下變左圍攻傻根咁我咪甩身咯!

大麻康 2011-10-27 12:39
引用第  39  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

今朝一返工打卡睇到個帖以為又有大片開 原來係捉垃圾蟲    

而家釣人貼重多人睇過釣魚貼!

joaoao 2011-10-27 12:47
引用第  45  樓  大麻康  於  

發表的  :

而家釣人貼重多人睇過釣魚貼!

係呀!好快回覆過百,點擊率三四萬架啦!

其實今次我地搞咁多野都係想用一個輕鬆逗趣嘅後現代手法對大家講!

請大家珍惜釣埸!愛護環境!

太子 2011-10-27 13:13
下次網內任何人如果有紛爭,不如約出海PK賽,一千蚊一場,羸咗哥個要將D錢捐比漁樂網! 咁大家可以開多D片啦!

見血方休 2011-10-27 13:28
有無魚獲照片或者釣況筆錄呀???     

太子 2011-10-27 13:31
直程要派個戰地記者啦!

查看完整版本: [-- 今天橫洲 --] [-- top --]