查看完整版本: [-- 牌主偏幫自己友 --]

-> 議 事 亭 -> 牌主偏幫自己友 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

狂野之猩 2011-10-20 00:48

牌主偏幫自己友

牌主我被人笑足一曰你不立即幫我刪除現在我報仇你就刪我姦你呀各立釣魚人士如你被人笑足一曰牌主不出頭但自己友就出頭公平嗎偽君子就是牌主丨魚叔人要面樹要皮你當錯成立網都是給人約一起去釣魚要開開心心個席言論是開放我說了出來只是個人感覺我預給人批評不是給人笑牌主幫你看著綱但已私有化了不聴主人說話了我現在松山還有十五分鐘我已簽了生死薄等你不是人人都可拿來開玩笑的你神經我狂等你両把西瓜刀已預備好不來是千年龜公公命我可以不要但面一定要

路亞添 2011-10-20 01:07
當初狂野之猩說漁網商業化了,只是對事,没有針對個別人.言論自由.公道自在人心.我不感覺漁網主頁太商業化 ,但商業網區一定商業化.
我之前都說過 成年人的世界中一言一事的不合,可能會交惡一生.之前本網都有不小的例子.自己都試過自己做錯了一事,令一個良師益友疏遠自己.學校中的小學和中學生,今日打架,明天又一起玩了,但成人的世界中不太可能,猩猩的心情我明白,自己小時都被惡霸凌過,不要拿別人的錯誤,來懲罰自己

tbv 2011-10-20 01:07

太子 2011-10-20 01:08
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=33686&page=4

我都曾經有過不愉快經驗,但只要凡事睇開D,過咗道氣,就無事啦!

發記 2011-10-20 01:20
星星做咩咁爆丫.......

1魚 2011-10-20 01:28
引用樓主  狂野之猩  於 2011-10-20 00:48

發表的 牌主偏幫自己友 :

牌主我被人笑足一曰你不立即幫我刪除現在我報仇你就刪我姦你呀各立釣魚人士如你被人笑足一曰牌主不出頭但自己友就出頭公平嗎偽君子就是牌主丨魚叔人要面樹要皮你當錯成立網都是給人約一起去釣魚要開開心心個席言論是開放我說了出來只是個人感覺我預給人批評不是給人笑牌主幫你看著綱但已私有化了不聴主人說話了我現在松山還有十五分鐘我已簽了生死薄等你不是人人都可拿來開玩笑的你神經我狂等你両把西瓜刀已預備好不來是千年龜公公命我可以不要但面一定要

你唔好太偏激啦,大部份人入尼都係好開心,十二月個比賽一開帖都好多人報名,證明好多活動都係大家鐘意既,唔好鑽牛角尖啦~大家係呢度都相處左六年幾喇...

3901 2011-10-20 01:40
松山,生死簿,西瓜刀,千年龜公公?? 大佬你講緊乜呀?? 唔明??

海浪 2011-10-20 01:42
猩哥,,知你今曰有田,想跟你去西區玩吓,典知電你又吾覆,較到艾昨晚两條友一部車,去咗深圳大小梅沙,結果剛返來,剩係得成腳沙,咩鬼魚都無,下次Call你記得覆,唔覆都鬧吓吖!     

狂野之猩 2011-10-20 01:51
你電我電話66836710今日去了西區每人都有二十條有大有小還有斑我都以後不在魚綱出貼如你想釣魚早一日打給我

太子 2011-10-20 01:55
唔好太執著,我都未跟你去釣過魚,米走住呀!

狂野之猩 2011-10-20 01:57
走啦脘長是貌些人貊也是牌主不走不得

1魚 2011-10-20 01:57
引用第  8  樓  狂野之猩  於  

發表的  :

你電我電話66836710今日去了西區每人都有二十條有大有小還有斑我都以後不在魚綱出貼如你想釣魚早一日打給我

you dont post there are 4 people go to west 7am_5pm?
may be you no foot to west ~

太子 2011-10-20 01:58
你成日發帖.可惜我無時間,真的很想跟你出一次西區,狠狠地幹一次!

海浪 2011-10-20 02:00
引用第 8 樓 狂野之猩 於

發表的 :

做咩唔出貼呀,出貼出黎睇吓,等我可以同人車吓大炮,叫多幾個磯民同你一齊去wa wa呀

狂野之猩 2011-10-20 02:12
不了牌主不是我我也不懂中文不說了我不覆啦再見

釣魚郎 2011-10-20 11:39

查看完整版本: [-- 牌主偏幫自己友 --] [-- top --]