查看完整版本: [-- 我現在松山不要刪除牌主大乂哂 --]

-> 議 事 亭 -> 我現在松山不要刪除牌主大乂哂 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

狂野之猩 2011-10-19 23:47

我現在松山不要刪除牌主大乂哂

不要冊除潤腸

路過... 2011-10-19 23:48
夠啦~猩猩!!!

tbv 2011-10-19 23:58

太子 2011-10-20 00:00

itit 2011-10-20 00:03

3901 2011-10-20 00:05
講乜架??

1魚 2011-10-20 00:12
猩哥飲醉左嗎? 可否pm我一下咩事~   

joaoao 2011-10-20 00:22
帖是我刪的,呢個係相約釣魚區,我已pm你有乜事去議事亭開帖架啦,而家我幫你移過去

亞神 2011-10-20 00:22
猩猩呀....猩猩呀...幾時有空,再吹兩支啦
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=28190&page=1

狂野之猩 2011-10-20 01:07
我就要所有釣友知道不要拿人說笑我現在松山沒飲酒準備做也但不見院長你話給聽我每烽六日早上彩虹苑飲咖啡已每日都帶定生死簿西瓜刀等他不出現我找人刮他笑我我現在拿條命同你玩我預在啦等你

1魚 2011-10-20 01:21
引用第  9  樓  狂野之猩  於  

發表的  :

我就要所有釣友知道不要拿人說笑我現在松山沒飲酒準備做也但不見院長你話給聽我每烽六日早上彩虹苑飲咖啡已每日都帶定生死簿西瓜刀等他不出現我找人刮他笑我我現在拿條命同你玩我預在啦等你

夜了~早點回家吧猩哥呀~呢個係公開網站,你都知道全世界人都可以睇到,包括澳門好多紀律部門人員,請注意你的言論,已經係構成恐嚇罪了,不過大家都是在講笑啫,何必太認真呢,我真係唔知有咩帖令你發咁大脾氣,但你可以pm我刪了它的嘛~最近有專案做緊,真係好忙好少睇帖,say句sorry先啦~

發記 2011-10-20 01:23
搞咩丫猩猩........一人小句.....大家釣魚為開心....你成日都教我嫁...

joaoao 2011-10-20 01:25
引用第  9  樓  狂野之猩  於  

發表的  :

猩猩,網絡世界雖然自由,但講到要玩命未免太嚴重了吧?

狂野之猩 2011-10-20 01:28
丨魚叔我不懂pm件事是晥長出貼兒把星發記不是小說一句就可以現在被人暢是我我一定要他陪葬

狂野之猩 2011-10-20 01:32
貌如你被人暢你會點還有短片諷刺你你會點換主角是你你會點你知道綱站暢通

1魚 2011-10-20 01:36
引用第  13  樓  狂野之猩  於  

發表的  :

丨魚叔我不懂pm件事是晥長出貼兒把星發記不是小說一句就可以現在被人暢是我我一定要他陪葬

咁啦~大家都知道院長好鐘意開玩笑,都係想發帖比大家笑下啫,如果認為唔開心得罪左你,最多明早請院長發帖同你公開道歉,以後都唔搵你開玩笑做話柄~
你要明白網站有容忍的底線的,請勿繼續發表那些攻擊話題了,好嗎...

狂野之猩 2011-10-20 01:42
丨魚叔我被面你但標題寫千年龜公公現在向狂野之猩誠心對不起因他玩我在先所以標題就要姐樣

狂野之猩 2011-10-20 01:44
晥長不見來記者寫千年龜公公院長

1魚 2011-10-20 01:49
引用第  16  樓  狂野之猩  於  

發表的  :

丨魚叔我被面你但標題寫千年龜公公現在向狂野之猩誠心對不起因他玩我在先所以標題就要姐樣

我相信院長情願發帖話自己係千年龜公公,都唔會失去你呢個朋友的,一時失手玩過頭啫~早點回家睡吧

機車28 2011-10-20 01:50
猩!可否讓我一句話..和為貴

狂野之猩 2011-10-20 01:55
得沒問題看再各位人士面我不追究了下次什麼都不要說

機車28 2011-10-20 02:01
引用第  20  樓  狂野之猩  於  

發表的  :

得沒問題看再各位人士面我不追究了下次什麼都不要說

有機會帶我去西區!你地頭!釣釣魚吹吹水喇!

太子 2011-10-20 02:05
可以的話,帶埋我去可以嗎? 但我唔多識釣魚!

狂野之猩 2011-10-20 02:09
太子哥大師父你玩我嗎你是大師父來的做小的怎敢

太子 2011-10-20 02:20

你是一個大情大性的人,真的要搵一天跟你出海,再暢飲一番!

財叔 2011-10-20 07:10
   冇事那,冇事那,咁大家又可以一齊開開心心吹水同釣魚羅,猩猩哥揾次帶埋我去西區玩得唔得?       

ymtchris 2011-10-20 09:23
和氣生財.....   

釣魚郎 2011-10-20 11:31

生仔 2011-10-20 22:09
冇事.冇事   

查看完整版本: [-- 我現在松山不要刪除牌主大乂哂 --] [-- top --]