查看完整版本: [-- 2011年度冬磯網賽即將接受報名 --]

-> 公 告 事 務 -> 2011年度冬磯網賽即將接受報名 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

joaoao 2011-09-30 23:12

2011年度冬磯網賽即將接受報名

2011年度第二屆冬磯賽將於十二月十日~十一日舉行!

比賽地點初步定於桂山島及其周邊島嶼,有興趣參加此次聚會的網友可於章程發佈後跟帖報名。

而於今屆賽事開始,大會將改革收費方式及嚴執截止報名日期,望各網友體諒!

收費方式:改為銀行入賬,經查核入賬序號後確認資格。

例:報名費1000元正,報名序號為01,則雖入賬數目為1001元

若報名序號為29號,則入賬數目為1029元,如此類推!

而到比賽報到當日,大會將依據序號,將多存入之數目退給參賽者。

報名及收費截止日期:現定於十一月十八日為最後限期。

arrowtsang 2011-09-30 23:13
                    [attachment=119991]

arrowtsang 2011-09-30 23:18
我第一個報名,因為全副身家.....只得1000零一蚊,比多一蚊都好困難

鮑仔 2011-09-30 23:20
唔知我ED新仔可唔可以參加下,吸取一下比賽經驗呢?       

gamag4 2011-09-30 23:29

1魚 2011-09-30 23:31
頂一吓先   

台灣仔 2011-09-30 23:33
我都報名   

鮑仔 2011-09-30 23:36
等我聽曰返工入紙,睇下攞唔攞到假

itit 2011-09-30 23:41
報名   
人仔????葡纸????HK?????
賬号???????????

財叔 2011-09-30 23:43
引用樓主  joaoao  於 2011-09-30 23:12

發表的 2011年度冬磯網賽即將接受報名 :

2011年度第二屆冬磯賽將於十二月十日~十一日舉行!

比賽地點初步定於桂山島及其周邊島嶼,有興趣參加此次聚會的網友可於章程發佈後跟帖報名。
.......

幾多錢?
幾多号碼?

無衭會長你冇講幾多名額

亞枝 2011-09-30 23:52
   頂下先   

老蛇 2011-09-30 23:52
阿院奸大人,我又報名     

joaoao 2011-09-30 23:57
各位冇使急,此帖只為預告,貨幣及費用計算ing、人數待定ing、賬號待定ing!     

小魚兒 2011-09-30 23:58
如果有假我都想報名親下熱鬧....   

金渔佬 2011-10-01 00:15
貌大师!!我嘟报名得悟得???我想去感受下!!

掌佬 2011-10-01 00:30
報名                 

路過... 2011-10-01 01:26

海狗 2011-10-01 03:59
又可以去遊船河     

悲情釣手 2011-10-01 06:06
死都跟埋去學嘢     

亞神 2011-10-01 06:46
支持,支持

1魚 2011-10-01 07:19
引用第  17  樓  海狗  於  

發表的  :

又可以去遊船河       

轉左性?咁謙虛

看海 2011-10-01 08:03
引用第  17  樓  海狗  於  

發表的  :

又可以去遊船河       

我就可以看海啦報名

seng3388 2011-10-01 08:50
我都報名         

總舵主 2011-10-01 14:40

釣魚郎 2011-10-01 14:42
     支持........       

總舵主 2011-10-01 14:53
我第28個報名

冇料到 2011-10-01 22:27
我報名!!!

gamag4 2011-10-01 22:36
預埋我!

ymtchris 2011-10-02 11:55

小魚兒 2011-10-02 13:24
引用第 3 樓 鮑仔 於

發表的 :

唔知我ED新仔可唔可以參加下,吸取一下比賽經驗呢?         

唔好玩啦鮑哥...新仔點會用"ISO LIMITED "

查看完整版本: [-- 2011年度冬磯網賽即將接受報名 --] [-- top --]