查看完整版本: [-- 商業專欄NAZA-TACKLE --]

-> 公 告 事 務 -> 商業專欄NAZA-TACKLE [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2011-08-29 18:28

商業專欄NAZA-TACKLE

商業版新增一專欄 ( NAZA-TACKLE ),由 nazalino 和 luciano 兩位管理,聽說主要是銷售一些假餌和鐵板類

Congratulation to nazalino and luciano!

小魔女SOS 2011-08-29 18:35
恭喜兩位 不過佢兩位看中文d程度近乎0播點同D院友溝通呀

1魚 2011-08-29 18:41
引用第  1  樓  小魔女SOS  於  2011-08-29 18:35   發表的  :
恭喜兩位 不過佢兩位看中文d程度近乎0播點同D院友溝通呀   

請個秘書

小魔女SOS 2011-08-29 18:45
引用第  2  樓  1魚  於  2011-08-29 18:41   發表的  :

請個秘書

佢兩個要大脾哥種架

活活 2011-08-29 18:57
引用第  3  樓  小魔女SOS  於  2011-08-29 18:45   發表的  :

佢兩個要大脾哥種架

阿師姐有無好介紹呀? 幫老闆同總裁請一個共用好wor...........

zoo 2011-08-29 19:01
引用第 4 樓 活活 於 2011-08-29 18:57 發表的 :

阿師姐有無好介紹呀? 幫老闆同總裁請一個共用好wor...........

阿活你好似好有興趣wo

ymtchris 2011-08-29 19:12
引用第  4  樓  活活  於  2011-08-29 18:57   發表的  :

係唔係真係咁有心先........

arrowtsang 2011-08-29 19:14

小魔女SOS 2011-08-29 19:30
引用第  4  樓  活活  於  2011-08-29 18:57   發表的  :

共用我唔想佢地傷感情喎

nazalino 2011-08-29 20:45
我只係幕後黑手賣野架者,我細佬會負責覆帖,我細佬係讀唐書既,我就係讀番書既,但係我地都係出於同一個家庭,請大家比面支持,多多包涵!

小魔女SOS 2011-08-29 21:19
引用第  9  樓  nazalino  於  2011-08-29 20:45   發表的 回 1樓(小魔女SOS) 的帖子 :
我只係幕後黑手賣野架者,我細佬會負責覆帖,我細佬係讀唐書既,我就係讀番書既,但係我地都係出於同一個家庭,請大家比面支持,多多包涵!

你細佬讀唐詩咁西利,係唔係熟讀哂唐詩三百首先你就讀蕃薯

nazalino 2011-08-29 21:29
我唔係讀蕃薯,我係讀番鐵板,有興趣就黎買幾隻鐵板返去玩下啦

小魔女SOS 2011-08-29 21:30
引用第  11  樓  nazalino  於  2011-08-29 21:29   發表的 回 10樓(小魔女SOS) 的帖子 :
我唔係讀蕃薯,我係讀番鐵板,有興趣就黎買幾隻鐵板返去玩下啦   

你間大寶號係邊先得架

nazalino 2011-08-29 21:35
成個澳門都係啦,你想要咩出聲,送貨比你,不過等我post左帖先,大寶號要遲d先,不過我都唔會長期係個度

小魔女SOS 2011-08-29 21:40
引用第  13  樓  nazalino  於  2011-08-29 21:35   發表的  :
成個澳門都係啦,你想要咩出聲,送貨比你,不過等我post左帖先,大寶號要遲d先,不過我都唔會長期係個度

OK!

白鱲狂 2011-08-29 22:06

釣魚郎 2011-08-29 23:31
祝生意興隆   

釣魚郎 2011-08-29 23:32
祝生意興隆   

muito 2011-08-29 23:37
祝生意興隆, 大展鴻圖,    

itit 2011-08-29 23:43
suporte

joaoao 2011-08-30 01:51
       恭喜

看海 2011-08-30 02:41
     祝業務蒸蒸日上   

路過... 2011-08-30 04:23
恭喜,恭喜!!!

1魚 2011-08-30 13:40
唔識中文字唔緊要,最緊要貨品有特色,價錢又公道,以澳門釣友來看,簡單的英文基本上都會看懂的吧
lure,sale,mop,tel,pm,price   
就算猩猩文,e家好多人睇多了都識理解!

nazalino 2011-08-30 15:15
引用第  23  樓  1魚  於  2011-08-30 13:40   發表的  :
唔識中文字唔緊要,最緊要貨品有特色,價錢又公道,以澳門釣友來看,簡單的英文基本上都會看懂的吧
lure,sale,mop,tel,pm,price   
就算猩猩文,e家好多人睇多了都識理解!

多謝體諒!我已經收集緊秘書,不過我d秘書係唔識坐大脾既,淨係識講"打完未呀,夠未呀,好趕時間"

小魔女SOS 2011-08-30 15:35
引用第  24  樓  nazalino  於  2011-08-30 15:15   發表的  :

多謝體諒!我已經收集緊秘書,不過我d秘書係唔識坐大脾既,淨係識講"打完未呀,夠未呀,好趕時間"

打完未呀,夠未呀,好趕時間"哥D一睇就知唔係脾書啦

ymtchris 2011-08-30 20:03
實扑.........   

luciano 2011-08-31 02:32

台灣仔 2011-08-31 02:39
恭喜恭喜     

查看完整版本: [-- 商業專欄NAZA-TACKLE --] [-- top --]