查看完整版本: [-- 有勞一魚叔 --]

-> 公 告 事 務 -> 有勞一魚叔 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

沙立皇 2011-08-20 22:05

有勞一魚叔

有勞一魚叔,本人因工事繁忙,而沒時間升任貴網板主一職,有請魚叔另找言能,本人又係因工事繁忙,而無時間上網,還請一魚叔再張本人在貴綱以沙立皇名之賬號也刪除,謝謝。

路亞添 2011-08-20 22:16

勸學       宋•朱熹
少年易學老難成,
一寸光陰不可輕。
未覺池塘春草夢,
階前梧葉已秋聲。

勸釣     澳門區小添
少年易釣老難成,
一寸光標不可輕。
未覺池塘蠢魚矇,
Guide前吾竹已抽升。

Sam_Sam 2011-08-20 22:19
吾係話, 忙得咁交關   

1魚 2011-08-20 22:22
引用樓主沙立皇於2011-08-20 22:05發表的 有勞一魚叔 :
有勞一魚叔,本人因工事繁忙,而沒時間升任貴網板主一職,有請魚叔另找言能,本人又係因工事繁忙,而無時間上網,還請一魚叔再張本人在貴綱以沙立皇名之賬號也刪除,謝謝。

刪除網名會自動所有帖都除的,改為唔係版主,幾時得閒才回來好嗎?

東澳人 2011-08-20 22:32

沙立皇 2011-08-20 22:51
引用第  3  樓  1魚  於  2011-08-20 22:22   發表的  :

刪除網名會自動所有帖都除的,改為唔係版主,幾時得閒才回來好嗎?

唔好喇1魚叔,我都係悄悄的來,悄悄的走,絕不帶走一點雲彩好D喇,勞繁一魚叔了,謝謝。

1魚 2011-08-20 23:06
只要有人住的地方都是會有是非的,網站是個機器,網站不會對人出現問題,我住得遠,唔知發生咩事,不過尊重每個會員意見,最多暫時更改頭銜,但真的不會刪除會員......請多多體諒
離開的總有一天會回來   

奇一 2011-08-20 23:16
唔知發生咩事

見血方休 2011-08-20 23:30
只要有人住的地方都是會有是非的

呢句咁似邊度聽過嘅?

海狗 2011-08-20 23:46
老板....又發生咩樹呀????     

小魚兒 2011-08-21 00:08
引用第 9 樓 海狗 於 2011-08-20 23:46 發表的 :
老板....又發生咩樹呀????      

有人刪除左你師父d貼....今次又係唔係你做....?

亞神 2011-08-21 00:49
做咩呀

爆箱ok 2011-08-21 02:22
咩事呢     

發記 2011-08-21 02:28
見唔到皇伯   我唔開心       

黑仔華 2011-08-21 03:54
發生乜野事     

春魚 2011-08-21 04:29
板主開貼都山得? 更何況普普通會員,想問下咩魚樹筆樹柚燃論豉油

引用樓主沙立皇於2011-08-20 22:05發表的 有勞一魚叔 :

皇伯唔上嚟,典解???

1魚 2011-08-21 09:47
引用第  10  樓  小魚兒  於  2011-08-21 00:08   發表的  :

有人刪除左你師父d貼....今次又係唔係你做....?

啊~原來係為左刪帖問題,好啦好啦,依度好多版主,大家觀點唔一樣,我知大家出發點都係為網站設想,以後大家對一d唔係廣告機器人發既帖,就唔好刪除,讓它自然發展落去,等到不可收拾地部再算吧~哈哈,凡事到最後應該都會圓滿解決的
阿皇伯對漁網貢獻大家都知,就唔好記在心內,最多下次靜靜雞約佢釣魚時,一腳踏佢落海,消左度火,仲要記得影多d相比大家笑吓拍手掌~哈哈......
如果係網站路線有唔啱地方,歡迎大家提出意見,我一定會努力去做到最好
總之皇伯要刪除帳號呢個要求,打死我都做唔到既~一於係咁啦,大家釣多幾條魚就咩都忘記晒囉!!

魚珠魚寶 2011-08-21 10:41
冇時間就有空先上.......唔做版主就唔做囉    .......但係唔好要求删帳號啦 .........因為魚網冇此等服務的 .........仲有好多人支持你的   

那貓 2011-08-21 12:54
無左亞大吹雞平台,掂集合打介瘦啦?   

老gar 2011-08-21 13:14
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿....................

joaoao 2011-08-21 13:25
啱,我都贊成魚叔嘅言論帖子不刪為妙,反正又不是什麼粗言穢語,讓各位各自修行各自顯真身吧!何必去做丑人呢?!

機車28 2011-08-21 13:42
[attachment=118603]
亞街坊!幾拾年好感!你捨我而去
小事一樁可必挂齒
如果真的業務繁忙!有空多上來吹吹水
你對網既貢獻!大家心照!

想釣魚 2011-08-21 15:23

强记渔具 2011-08-21 16:05

財叔 2011-08-21 16:28
皇伯唔好走那,開開心心又一天,你仲未帶我去走打怪獸同打龜炸!我等你,我等你回來。

肥仔 2011-08-21 18:10
唔好走呀~~~~師傅!!!!!     

青頭 2011-08-21 18:11
引用第  26  樓  肥仔  於  2011-08-21 18:10   發表的  :
唔好走呀~~~~師傅!!!!!       

走左啦

ymtchris 2011-08-21 18:25
唔明....

台灣仔 2011-08-21 23:14
發生咩事呢   

大麻康 2011-08-21 23:34
Why!?

活活 2011-08-22 01:40

itit 2011-08-22 11:02
皇伯   

查看完整版本: [-- 有勞一魚叔 --] [-- top --]