查看完整版本: [-- 2011第三屆漁樂假餌盃收支表 --]

-> 2011-第三屆漁樂假餌盃 -> 2011第三屆漁樂假餌盃收支表 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

肥仔 2011-08-18 22:20

2011第三屆漁樂假餌盃收支表

總共32位參賽者
收入:32x200=6400
支出:塘費+當天午晚兩餐+當天酒水+來回車費+精美獎杯+現金抽獎(50x20)= 3300+800+200+1000=5300

收入-支出=1100  (全數撥入漁樂網基金)

以上價錢單位全為人民幣

arrowtsang 2011-08-18 22:49
收豆,數目親楚,吳龜細亞肥仔撕符!

3901 2011-08-18 22:52
引用樓主肥仔於2011-08-18 22:20發表的 2011第三屆漁樂假餌盃收支表 :
總共32位參賽者
收入:32x200=6400
支出:塘費+當天午晚兩餐+當天酒水+來回車費+精美獎杯+現金抽獎(50x20)= 3300+800+200+1000=5300

收入-支出=1100  (全數撥入漁樂網基金)
.......

每季搞個不同釣法比賽、扣除開支後將餘額全數撥歸用作漁網每年運作、咁首領就唔使咁頭痛!

亞枝 2011-08-19 00:01
   吾該肥仔哥哥     

1魚 2011-08-19 00:49
引用第  2  樓  3901  於  2011-08-18 22:52   發表的  :

每季搞個不同釣法比賽、扣除開支後將餘額全數撥歸用作漁網每年運作、咁首領就唔使咁頭痛!  

啊~咁不如擺兩枱麻雀抽水囉
唔會頭痛喇,經費上落有限啫~有人開始要落訂做網站了

財叔 2011-08-19 01:21
肥仔C傅辛苦你一脚踢       

1魚 2011-08-19 07:27
唔該晒肥仔~   

ymtchris 2011-08-19 09:03
辛苦哂.....   

choi輝 2011-08-19 12:58

海狗 2011-08-19 13:47
辛苦晒     

看海 2011-08-19 18:49

發記 2011-08-19 19:12
肥仔師傅辛苦了  

arrowtsang 2011-08-19 20:47
其實財哥臺灣仔都幫左好多喇,多謝哂!

itit 2011-08-19 21:33
吾該肥仔哥   

joaoao 2011-08-19 22:43
唔該晒肥仔~       

台灣仔 2011-08-19 23:14
辛苦肥仔大師     

Sam_Sam 2011-08-19 23:32
勞苦功高   

查看完整版本: [-- 2011第三屆漁樂假餌盃收支表 --] [-- top --]