查看完整版本: [-- 鬥魚1問 --]

-> 花 鳥 魚 蟲 -> 鬥魚1問 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

無旺管 2011-08-13 23:08

鬥魚1問

[attachment=118374]想問各位兄,5知係澳門有冇鬥魚乸買?(D人吹話泰國好似5出口)
如果有.係邊度買到?
[attachment=118374]

小dee 2011-08-13 23:12
香港, 廣州都大把啦, 就算係澳門, 阿芳同興記都間唔中有啦

Sam_Sam 2011-08-13 23:12
條魚好惡喎

小魔女SOS 2011-08-13 23:13
哩條咩離架

小dee 2011-08-13 23:14
但係澳門就冇半月乸啦, 有都係將軍乸咋, 巨鬥就真係澳門未見過啦

無旺管 2011-08-13 23:15
引用第 1 樓 小dee 於 2011-08-13 23:12 發表的 :
香港, 廣州都大把啦, 就算係澳門, 阿芳同興記都間唔中有啦

5知有冇甘嘅質素呢?

小dee 2011-08-13 23:16
魔女, 因為阿芳得魚乸, 而且係混埋係d雜魚度, 你唔留意就睇唔到囉

小dee 2011-08-13 23:18
引用第  5  樓  無旺管  於  2011-08-13 23:15   發表的  :

5知有冇甘嘅質素呢?

魚乸係完全唔靚架喎, 只係得少少色, 而且你條半月bdt 都係麻麻姐, 都唔洗好高要求啦

無旺管 2011-08-13 23:23
引用第 6 樓 小dee 於 2011-08-13 23:16 發表的 :
魔女, 因為阿芳得魚乸, 而且係混埋係d雜魚度, 你唔留意就睇唔到囉

混埋係D雜鱼度賣嗰D我覺好似係"青文婆"同鬥魚既混種,5靚

小dee 2011-08-13 23:28
引用第  8  樓  無旺管  於  2011-08-13 23:23   發表的  :

混埋係D雜鱼度賣嗰D我覺好似係"青文婆"同鬥魚既混種,5靚  

係咁上下咋喎, 如果有要求, 咁就要去香港旺角魚街, 彩億水族啦, 肥老細專賣泰國魚, 羅漢, 展鬥同錦鯉都有

無旺管 2011-08-13 23:33
5話晒C兄教路!

小dee 2011-08-13 23:37
唔洗客氣, 我早幾年都有玩過下鬥魚, 所以識得下姐, 如果想有進一步資料, 可以去呢度
http://www.hkshowbetta.com/forum/index.php?act=idx
睇下, 可能會有更多你想要既資料

無旺管 2011-08-13 23:48
万分感激

ymtchris 2011-08-14 08:38
知道

查看完整版本: [-- 鬥魚1問 --] [-- top --]