查看完整版本: [-- I phone --]

-> 數 碼 科 技 -> I phone [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

kuai1 2011-07-28 16:53

I phone

I phone有個app叫視頻中國,可以睇到四海釣魚台。

1魚 2011-07-28 16:58
http://www.tiyuba.net/live/sports/shdy.html
電腦上網都可以睇

小魔女SOS 2011-07-28 17:16
   又多個地方睇釣魚

1魚 2011-07-28 17:23
如果澳門電視台同漁樂網合作開拍釣魚節目就好囉~實有賣點   

悲情釣手 2011-07-28 20:02
澳門電視台都等執笠.TVB就正lo     

1魚 2011-07-28 20:15
引用第  4  樓  悲情釣手  於  2011-07-28 20:02   發表的  :

澳門電視台點會執粒呀!政府已經收購左,e家係政府電台了

joaoao 2011-07-28 20:17
thx!!     

1魚 2011-07-28 20:22
不過我有一個願望,係第時搬返澳門居住時,漁樂網買一個大sever,我買部攝影機,每月拍翻兩三套原整的釣魚影片,到時候就澳門就會有好多釣魚明星誕生

發記 2011-07-28 21:00
THX!

arrowtsang 2011-07-28 21:16
多謝你!    

台灣仔 2011-07-28 23:40
我之前都有開通電視睇,每月收費30元,某些時間會好精彩,
但大多數時間都是在教人玩台釣, 我唔識所以會覺得好悶

3901 2011-07-28 23:58
山寨1比1版I phone可唔可以睇到??

機車28 2011-07-29 01:46
引用第 7 樓 1魚 於 2011-07-28 20:22 發表的 :
不過我有一個願望,係第時搬返澳門居住時,漁樂網買一個大sever,我買部攝影機,每月拍翻兩三套原整的釣魚影片,到時候就澳門就會有好多釣魚明星誕生

我支持你! 盡全力

kamio 2011-07-29 01:49
引用第 7 樓 1魚 於 2011-07-28 20:22 發表的 :

本人希望1魚叔願望能夠早日實現; 咁到時真係有好戲睇  la

kamio 2011-07-29 02:02
引用第 4 樓 悲情釣手 於 2011-07-28 20:02 發表的 :

師公:需唔需要1魚叔首推薦你去T V B 成為首位特約釣魚藝人

活活 2011-07-29 02:32
引用第  7  樓  1魚  於  2011-07-28 20:22   發表的  :

到時一割魚,D現場收音會唔會聽到好多 Do Do Do 聲呢??

zoo 2011-07-29 12:20
引用第 15 樓 活活 於 2011-07-29 02:32 發表的 :

到時一割魚,D現場收音會唔會聽到好多 Do Do Do 聲呢??

到時要係半夜12點後先有得睇 (18+)

小魔女SOS 2011-07-29 12:27
引用第  7  樓  1魚  於  2011-07-28 20:22   發表的  :

首領希望在明天呀

1魚 2011-07-29 12:53
引用第  18  樓  小魔女SOS  於  2011-07-29 12:27   發表的  :

首領希望在明天呀

明天就冇可能,明年睇吓點先~
節目名想好喇,我地叫做 MACAO魚很大
首先要搵個女主播先

活活 2011-07-29 13:27
引用第  19  樓  1魚  於  2011-07-29 12:53   發表的  :

首先要搵個女主播先

個節目名有抄襲嫌疑,不如改做: MACAO魚不小.  

zoo 2011-07-29 14:51
引用第 19 樓 1魚 於 2011-07-29 12:53 發表的 :

首先要搵個女主播先

女主播

小魔女SOS 2011-07-29 15:21
引用第  20  樓  活活  於  2011-07-29 13:27   發表的  :

個節目名有抄襲嫌疑,不如改做: MACAO魚不小.  

乜唔係<<MACAO魚都有>>咩

1魚 2011-07-29 17:35
引用第  22  樓  小魔女SOS  於  2011-07-29 15:21   發表的  :

乜唔係<<MACAO魚都有>>咩

好呀好呀~咁要搵你做 MACAO女主播

查看完整版本: [-- I phone --] [-- top --]