查看完整版本: [-- 新 I7 SYSTEM 測試 --]

-> 數 碼 科 技 -> 新 I7 SYSTEM 測試 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

leocheong 2011-07-22 18:30

新 I7 SYSTEM 測試

新入手補品, 每季暑假都要做既野, 吾係點打新GAME

I7 SYSTEM 測試

[attachment=117714] [attachment=117715]  

隨行者 2011-07-22 18:36
嘩....套野好靚仔呀

1魚 2011-07-22 18:54
對GAME冇咩興趣
對GAMA就有,不過唔捨得入貨,粗手粗腳

金渔佬 2011-07-22 19:06
GTX580好劲甘喔   

leocheong 2011-07-22 19:14
引用第  3  樓  金鱼佬  於  2011-07-22 19:06   發表的  :
GTX580好劲甘喔     

HK 街價最平做ing $2,2xx, 澳門要貴多2,3百

金渔佬 2011-07-22 19:17
我话个GTX580匹 名劲   

Sam_Sam 2011-07-22 19:49
后生仔,有錢身癢     

台灣仔 2011-07-22 19:50

leocheong 2011-07-22 19:51
引用第  6  樓  Sam_Sam  於  2011-07-22 19:49   發表的  :
后生仔,有錢身癢       

你又吾帶我返鄉下玩
咪買吓其他野LO

小魚兒 2011-07-22 20:21
引用第 8 樓 leocheong 於 2011-07-22 19:51 發表的 :

你又吾帶我返鄉下玩
咪買吓其他野LO

我鄉下好近炸....坐一個鐘頭就到....有無性趣去中山玩.....

joaoao 2011-07-22 20:22
想問下,點解我1激顯卡加埋死激ram都玩唔豆果隻死人顯卡危機架?!     

leocheong 2011-07-22 20:47
引用第  10  樓  joaoao  於  2011-07-22 20:22   發表的  :
想問下,點解我1激顯卡加埋死激ram都玩唔豆果隻死人顯卡危機架?!       

1G記憶體容量既顯卡有好多, 要睇你張卡行幾多hz既速度, 線數行多少等等, 仲有係行GDDR幾既RAM, 舊版卡行GDDR3一定慢好多, 新版卡行GDDR5實快D, 之後看你粒CPU了, 打機粒U都好重要, 所以要打機順, CPU + 顯卡 + RAM係好重要, 重要一提, 要所有硬件能穩定運行, 一隻高W數既火牛係吾小得.

如果有C兄玩開轉片轉圖, 一張高效顯卡, CPU, RAM係不可小

爆箱ok 2011-07-22 21:08

財叔 2011-07-22 21:18
我底底地都唔知係物           

joaoao 2011-07-22 22:00
引用第  11  樓  leocheong  於  2011-07-22 20:47   發表的  :

1G記憶體容量既顯卡有好多, 要睇你張卡行幾多hz既速度, 線數行多少等等, 仲有係行GDDR幾既RAM, 舊版卡行GDDR3一定慢好多, 新版卡行GDDR5實快D, 之後看你粒CPU了, 打機粒U都好重要, 所以要打機順, CPU + 顯卡 + RAM係好重要, 重要一提, 要所有硬件能穩定運行, 一隻高W數既火牛係吾小得.

如果有C兄玩開轉片轉圖, 一張高效顯卡, CPU, RAM係不可小
.......

谢指导员

悲情釣手 2011-07-22 22:02
引用第  13  樓  財叔  於  2011-07-22 21:18   發表的  :
我底底地都唔知係物                 

Sam_Sam 2011-07-22 22:03
引用第  8  樓  leocheong  於  2011-07-22 19:51   發表的  :

你又吾帶我返鄉下玩
咪買吓其他野LO

洗咩我帶呀,你大個仔啦

看海 2011-07-22 23:08
   吾識玩高科技產品   

海浪 2011-07-23 02:22
高科技唔識玩.高歌技玩唔起   

發記 2011-07-23 02:57
同我一樣   有錢就身 (狠)          

ymtchris 2011-07-23 12:38
好有台型呀....   

活活 2011-07-23 22:56
無時間騰空出黎打機啦,有時間都要出去打龜~~     

查看完整版本: [-- 新 I7 SYSTEM 測試 --] [-- top --]