查看完整版本: [-- 塘圍盃賽事帳項明細 --]

-> 2011-第一屆漁樂塘圍盃 -> 塘圍盃賽事帳項明細 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

台灣仔 2011-07-18 16:58

塘圍盃賽事帳項明細

賽事帳項明細
收入:
報名費:62人x200元 + 2人x100元=12,600元

支出:
新西湖釣魚費:64人+中午簡餐+晚宴7席,合共7,300元
旅遊巴:800元x2台=1,600元    
獎品:3900葡幣折算人民幣3,120元
工作人員出勤費:4人x100元=400元
合共:7,300+1,600+3,120+400 =12,420元

收入:12,600元-支出:12,420元=餘款:180元(已轉交高比撥入澳門漁樂網會員基金)

如有參加比賽之釣友對上述收入支出明細有任何查詢, 可於七天內pm本人台灣仔或致電62372009,15015951602給我,謝謝!!

發記 2011-07-18 17:06
好搞手         

釣魚郎 2011-07-18 17:11
引用第  1  樓  發記  於  2011-07-18 17:06   發表的  :
好搞手           

好搞手 ......十一月再接再厲

財叔 2011-07-18 17:11
引用樓主台灣仔於2011-07-18 16:58發表的 塘圍盃賽事帳項明細 :
賽事帳項明細
收入:
報名費:62人x200元 + 2人x100元=12,600元

支出:新西湖釣魚費:64人+中午簡餐+晚宴7席,合共7,300元
.......

好清楚.一流

ymtchris 2011-07-18 17:24
清楚, 明白, 唔該哂.....   

1魚 2011-07-18 17:36
收到~唔該晒   

小魔女SOS 2011-07-18 17:37
雖然最後我退出咗但係我都有派代表去架,所以代我兩位朋友講聲清楚,明白,唔該晒,辛苦晒..............   

dacky 2011-07-18 17:50
唔該哂, 台灣仔 ~

釣魚痴 2011-07-18 18:49

白鱲狂 2011-07-18 18:56

路亞添 2011-07-18 19:56

看海 2011-07-18 20:00
   清楚一目了然    

那貓 2011-07-18 20:22
辛苦哂       

zoo 2011-07-18 20:28
做得咁好,下年又黎過       

arrowtsang 2011-07-18 20:55
一流!!! [attachment=117550] [attachment=117550] [attachment=117550]  

peter_218 2011-07-18 21:01
辛苦晒     

活活 2011-07-18 21:41
辛苦曬啦~     

xue76 2011-07-19 00:05
     各位师兄辛苦啦!

~WENG~ 2011-07-19 00:32

魚珠魚寶 2011-07-19 10:53
很好啊!辛苦晒明年請繼續     

joaoao 2011-07-19 18:14
清楚..辛苦了!!   

查看完整版本: [-- 塘圍盃賽事帳項明細 --] [-- top --]