查看完整版本: [-- 漁樂塘圍盃影像 + 相 --]

-> 2011-第一屆漁樂塘圍盃 -> 漁樂塘圍盃影像 + 相 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

漁樂塘圍盃影像 + 相

2011-第一屆漁樂塘圍盃 大尾獎痔頻

+ 相
院長因病發,被其他院友放逐塘中,但仍"煮手劃角"......最後"痔炎痔瘀"隨"瘋"漂流

發記 2011-07-18 00:31
帥丫

leocheong 2011-07-18 00:33
好在我話佢聽仲左魚, 吾係竹攪一齊落水, KEKE     
快D分D獎品比我LA

釣魚勝手 2011-07-18 00:42
   地震仔勁       

smallwhite 2011-07-18 00:44

joaoao 2011-07-18 01:21
在水中央 ,無奈到痺        

釣魚痴 2011-07-18 01:46

xue76 2011-07-18 01:58
   院长在练【抽铁板】啊!!!!!!!!11

看海 2011-07-18 03:20
引用樓主藍玫瑰於2011-07-18 00:27發表的 2011-漁樂塘圍盃影像 + 相 :
2011-第一屆漁樂塘圍盃 大尾獎痔頻   

看海 2011-07-18 03:34
引用第  1  樓  藍玫瑰  於  2011-07-18 00:27   發表的  :
+ 相
院長因病發,被其他院友放逐塘中,但仍"煮手劃角"......最後"痔炎痔瘀"隨"瘋"漂流

事原院長因長期無食葯 ,特狂性大發,被院監放流水中,免傷及無辜,平服後對岸上水回服正常,報導完畢

海狗 2011-07-18 04:26

itit 2011-07-18 05:43
润腸他老人家有无教坏子孫呢???????????????

悲情釣手 2011-07-18 07:19

鱗光一閃 2011-07-18 07:22

機車28 2011-07-18 08:56
院長!攪嘜!

dacky 2011-07-18 09:11
戈個院友真係........   

肥仔 2011-07-18 09:41
冇得頂!!!!!!!!!     

小魔女SOS 2011-07-18 09:59
身為漁樂網精神病病院丸腸,居然能醫不自醫失奶屎淫

釣魚郎 2011-07-18 11:04
每逢比賽緊痴根     

ymtchris 2011-07-18 11:17
既然係塘圍釣, 坐船釣塘,釣圍就梗係少不免架啦, 阿院長我撐你喎....     

洛尔 2011-07-18 12:56
院长玩漂流~~~~~     

zoo 2011-07-18 13:44
引用第 20 樓 ymtchris 於 2011-07-18 11:17 發表的 :
既然係塘圍釣, 坐船釣塘,釣圍就梗係少不免架啦, 阿院長我撐你喎....      

唔怪得院長漂左出去啦 原來你撐佢

吉野 2011-07-18 13:48
引用第 1 樓 藍玫瑰 於 2011-07-18 00:27 發表的 :
+ 相

又話5比船釣嘅,大細超呀.....

P.M. 2011-07-18 13:51
琴日笑到我肚痛         

joaoao 2011-07-18 14:01
引用第  23  樓  吉野  於  2011-07-18 13:48   發表的  :

師兄....佢上船解钩啫..係小弟一時失手地一手一脚伸佢出塘中間的

至於有否違反比賽規定問題....我答你是有的...所以大会已經即時取消本人以及院長繼續比賽的資格並且不計算鱼获!![雖然當時我和院長已分別釣了七條六斤盲鬼&九條四斤红由...]

因此最後我俩才沒有名次而飲恨大西湖....所以絕無大細超之情况出現!!

活活 2011-07-18 14:09
引用第  25  樓  joaoao  於  2011-07-18 14:01   發表的  :

師兄....佢上船解钩啫..係小弟一時失手地一手一脚伸佢出塘中間的

至於有否違反比賽規定問題....我答你是有的...所以大会已經即時取消本人以及院長繼續比賽的格資並且不計算鱼获!![雖然當時我和院長已分別釣了七條六斤盲鬼&九條四斤红由...]
.......

經過大會駐場醫師為你2個進行測試後, 發現精神病瘋癲水平超標,你地2個未開始比賽已經取消左資格啦~

引用第 23 樓 吉野 於 2011-07-18 13:48 發表的 :

師兄, 違規者魚穫會不被計算....

釣魚郎 2011-07-18 17:14
引用第  25  樓  joaoao  於  2011-07-18 14:01   發表的  :

至於有否違反比賽規定問題....我答你是有的...所以大会已經即時取消本人以及院長繼續比賽的格資並且不計算鱼获!![雖然當時我和院長已分別釣了七條六斤盲鬼&九條四斤红由...]
.......

仲有六條8斤章紅呢

亞旦 2011-07-18 19:22
院長够特別,為賽事添色彩!

台灣仔 2011-07-18 19:30
唔該藍師兄     

arrowtsang 2011-07-18 20:46
[attachment=117548] 一日最衰都係戈個搶金獵人解左條船繩, 跟手仲比戈條死冇禮貌一腳伸左我隻艇出去, 我又冇穿救生衣, 當時好危險,條船部測深機探出塘中間成240米深,差D比兩條妖人誤殺!!! [attachment=117549]

peter_218 2011-07-18 20:55

忍者引魚 2011-07-18 21:30

老gar 2011-07-18 22:24
勁 丫

FAI. 2011-07-18 22:28
院長+院姦 = 全埸歡笑

琴日真係笑到我牙都甩     

獎金獵人 2011-07-18 22:36
引用第  31  樓  arrowtsang  於  2011-07-18 20:46   發表的  :
[attachment=117548] 一日最衰都係戈個搶金獵人解左條船繩, 跟手仲比戈條死冇禮貌一腳伸左我隻艇出去, 我又冇穿救生衣, 當時好危險,條船部測深機探出塘中間成240米深,差D比兩條妖人誤殺!!! [attachment=117549]  

系,系我做既

白鱲狂 2011-07-19 08:42
引用第  31  樓  arrowtsang  於  2011-07-18 20:46   發表的  :

休渔琪 2011-07-19 13:09
搞笑~~~~~

小魔女SOS 2011-07-19 15:14

阿丸腸伯伯你係想告訴比大家知道,不論磯釣,船釣,塘釣,圍釣.........乜釣都好,都要注意安全措施穿著救生衣,免攪出人命!!!

華仔 2011-07-20 00:43
     悶心

查看完整版本: [-- 漁樂塘圍盃影像 + 相 --] [-- top --]