查看完整版本: [-- 塘圍盃好消息!! --]

-> 2011-第一屆漁樂塘圍盃 -> 塘圍盃好消息!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

台灣仔 2011-06-13 20:31

塘圍盃好消息!!

剛剛收到通知, 資深版主機車28阿公, 打出人情牌, 向新西湖釣魚場負責人阿茂叔爭取7/17比賽當天為各參賽者免費供應新鮮生猛的沙蝦, 已得到茂叔爽快答應,
在此要多謝阿公,茂叔兩位為大家帶來方便

那貓 2011-06-13 20:40

arrowtsang 2011-06-13 20:53
亞公同台灣仔兩個都要讚呀!!!             

peter_218 2011-06-13 20:54
         ....

joaoao 2011-06-13 21:02
多謝阿公頂力幫忙,茂叔待客so good!!!           

muito 2011-06-13 21:11
   717漁樂杯又一大好消息,
亦多謝阿公及茂叔之頂力幫忙.

mcuian 2011-06-13 21:14

海狗 2011-06-13 21:50

求.敗 2011-06-13 22:01
多謝單車阿公           

釣魚勝手 2011-06-13 22:09

1魚 2011-06-13 22:09
重有一個好消息,不過依家呢....唔講住,得到確認再講   

小小釣手 2011-06-13 22:14
再多謝亞公      

arrowtsang 2011-06-13 22:20
引用第  10  樓  1魚  於  2011-06-13 22:09   發表的  :
重有一個好消息,不過依家呢....唔講住,得到確認再講     

我早就知道是什麼好消息喇!忍唔住先同大家透露一下,就係......亞高比、生哥、藍師兄、貌哥、釣魚郎、小小釣手、活活、財哥、ymtchris 、itit、亞枝、路過、亞神 、海狗、台灣仔、機車28、zoo、小小強、小魔女SOS、阿松、白鱲狂植偉、看海等眾位師父,各自打算送出名廠頂級磯竿作比賽獎品呀!!!嘩.....,有成廿多支魚竹呀!但係依家仲有待確認!!

路過... 2011-06-13 22:44
卡卡卡......................

小小強 2011-06-13 22:50
引用第  12  樓  arrowtsang  於  2011-06-13 22:20   發表的  :

我早就知道是什麼好消息喇!忍唔住先同大家透露一下,就係......亞高比、生哥、藍師兄、貌哥、釣魚郎、小小釣手、活活、財哥、ymtchris 、itit、亞枝、路過、亞神 、海狗、台灣仔、機車28、zoo、小小強、小魔女SOS、阿松、白鱲狂植偉、看海等眾位師父,各自打算送出名廠頂級磯竿作比賽獎品呀!!!嘩.....,有成廿多支魚竹呀!但係依家仲有待確認!!

雞粥我矛喎,師兄

小小釣手 2011-06-13 22:53
引用第  12  樓  arrowtsang  於  2011-06-13 22:20   發表的  :

咁一定要漁网院長帶头先得啦

肥仔 2011-06-13 22:54
我都想參賽跟咁多師傅師兄學下野呀~~~

財叔 2011-06-13 23:05
两年前我在竹林買了一支好得意魚竿回來,(唔係貴野),但唔識用又末用个,現我羅出尼睇不边个唔好彩秋中。(當日我可能羅去同你地開光先)             

muito 2011-06-13 23:14

唔知工作人員有無得參賽釣埋一份呢? 獎品咁豐富, 想引死人咩

梁爽 2011-06-13 23:26
要讚呀!!!!!!

DEO 2011-06-13 23:54
好想參加丫,鎖6 ...

發記 2011-06-13 23:55
  哇射     咁多竹     成廿幾支   ,不得了  

洛尔 2011-06-14 00:14

隨行者 2011-06-14 00:58
呀機車28幾時都做到野........比兩個good good字你

魚珠魚寶 2011-06-14 01:03
有勞公公,,,,,茂叔,,,,,台灣仔      仲有廿幾枝雞竹添呀     

Sam.Jig 2011-06-14 01:59
我念今次係史上獎品最豐富的比賽   

xue76 2011-06-14 02:18
     院长啊!!!!!!!!点解无你名嘎???????????

亮仔 2011-06-14 02:55

哇射...咁多獎品嫁....不得了...

多謝阿公;茂叔;台灣仔....           

猪猪侠 2011-06-14 09:36

大友 2011-06-14 09:44
有咁多位師傅頂力支持(家傳寶劍)~小弟第一個報名    

釣魚郎 2011-06-14 10:54
引用第  15  樓  小小釣手  於  2011-06-13 22:53   發表的  :

咁一定要漁网院長帶头先得啦

多謝阿公茂叔頂力幫忙,......亞仲哥,院長話會送頂班竿袋,頂班竿,同頂班鉸

看海 2011-06-14 11:34
   嘩院腸呢暈玩咁大呀    ,但係今次真係多謝亜公輩,亞叔輩,亞仔輩三輩功神         

看海 2011-06-14 11:40
引用樓主台灣仔於2011-06-13 20:31發表的 塘圍盃好消息!! :
剛剛收到通知, 資深版主機車28阿公, 打出人情牌, 向新西湖釣魚場負責人阿茂叔爭取7/17比賽當天為各參賽者免費供應新鮮生猛的沙蝦, 已得到茂叔爽快答應,
在此要多謝阿公,茂叔兩位為大家帶來方便

三個輩份聯手,沙蝦仔無得走

ymtchris 2011-06-14 12:01
阿公你幫到手呀......     

悲情釣手 2011-06-14 16:37

春魚 2011-06-14 17:04
幾巧堤2   

釣魚痴 2011-06-14 17:21
引用第  4  樓  joaoao  於  2011-06-13 21:02   發表的  :
多謝阿公頂力幫忙,茂叔待客so good!!!             

金渔佬 2011-06-14 18:29
好好!啊里啊多。。茂叔啊公   

smallwhite 2011-06-14 19:15
激讚!!!   

亞枝 2011-06-14 22:04
     吾該曬亞公同台灣仔,多謝茂叔

洛尔 2011-06-16 13:31

查看完整版本: [-- 塘圍盃好消息!! --] [-- top --]