查看完整版本: [-- 漁樂賭神巧遇漁樂瘋人幹事! --]

-> 會員寫真館 -> 漁樂賭神巧遇漁樂瘋人幹事! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

機車28 2011-05-20 18:40

漁樂賭神巧遇漁樂瘋人幹事!

於多天前接獲亞貌哥來電,佢話;喂!畢如出磯囉
我心想唔係馬,咁勁! 呀! 貌哥,唔好玩喇會曬死人ga! 最後得知原來我地首領:1魚叔[漁網賭神]從中國台灣返0左澳門,所以咪.......咁樣!咁樣囉 咁樣即點樣 去片喇咁樣
是日過程:
釣魚首先梗係自救先la! 點解?咁熱!你真係想死咩!
[attachment=115205]
[attachment=115206]
[attachment=115207]
[attachment=115208]
釣點:大細轆 ,大頭洲,黃矛。
[attachment=115209]
因賣唔到蟹仔,所以係轉位時順便捉埋蟹仔釣作餌!
[attachment=115210]
[attachment=115211]
咦!講咁耐,都唔見賭神d相ga!................. 來囉! 來囉!
賭神落注
[attachment=115212]
賭神真面目
[attachment=115213]

就係咁我地我地開開心心咁 過0左一個炎熱既一日!
 至於釣況方面 ..................................................唔好問喇! 明喇!

財叔 2011-05-20 18:48
公公咁即係点姐?于!都要講尼聽不          唔好no亞

獎金獵人 2011-05-20 19:16
原來賭神甘型仔

釣魚痴 2011-05-20 19:25

leocheong 2011-05-20 19:26
賭神既真面目

魚力發電 2011-05-20 19:35
好唔好食呢?   

海狗 2011-05-20 19:37
賭神...................     

發記 2011-05-20 20:05
賭神作案  

Sam_Sam 2011-05-20 21:05
出公海應該冇問題卦   

荷包 2011-05-20 21:27
賭神       

3901 2011-05-20 22:21
佢食唔食朱古力架??

沙立皇 2011-05-20 22:32
[attachment=115217]  [attachment=115218]

bobbylaw 2011-05-20 22:46
太熱喇. 下星期天陰落毛毛雨先去釣

1魚 2011-05-20 22:58
钓左好多10公分泥鯭,好开心呀!!     

魚珠魚寶 2011-05-20 23:01
成班友仔同賭神出蕉   個個變晒燒豬定啦     

FM 2011-05-20 23:41
真係出蕉     

活活 2011-05-21 00:42
個個變曬蕉神。。。

arrowtsang 2011-05-21 01:12
呢劑"身害革命",搞得非常好呀!

1魚 2011-05-21 08:00
引用第  16  樓  活活  於  2011-05-21 00:42   發表的  :
個個變曬蕉神。。。

我有斤頭大黃腳,啱啱夠食就夠

whero 2011-05-21 08:05
神經病~~~   

機車28 2011-05-21 10:45
引用第  1  樓  財叔  於  2011-05-20 18:48   發表的  :
公公咁即係点姐?于!都要講尼聽不          唔好no亞

[attachment=115222]
總之!

ymtchris 2011-05-21 10:58
防曬力特強呀....   

釣魚郎 2011-05-21 11:01
咁搏啊..........     

zoo 2011-05-21 13:03
10分勇氣分!     

wongchikit 2011-05-21 13:36
無魚相

阿B 2011-05-21 15:20

joaoao 2011-05-21 17:30
乜都有得變....爛釣冇得變           

查看完整版本: [-- 漁樂賭神巧遇漁樂瘋人幹事! --] [-- top --]