查看完整版本: [-- Shimano&Daiwa毒品聯展 --]

-> 影 視 天 地 -> Shimano&Daiwa毒品聯展 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

千水 2011-04-27 10:02

Shimano&Daiwa毒品聯展

話說最近釣唔到魚,塑性星期日走過香港睇下D毒品展覽
去片﹕

[attachment=114653]

[attachment=114654]

[attachment=114655]

[attachment=114656]

[attachment=114657]

[attachment=114658]

[attachment=114659]

[attachment=114660]

[attachment=114661]

[attachment=114662]

[attachment=114663]

[attachment=114665]

[attachment=114664]

江頭名人教釣組綁法
[attachment=114666]

[attachment=114667]

[attachment=114668]

[attachment=114669]

免費入場,又有抽獎,仲可以任玩所有產品,總括黎講都攪得唔錯
可惜小弟毛都抽唔到
最攪笑係抽獎個陣坐我後面有4位哥哥仔
其中一個抽到4粒有江頭名人簽用過既浮波
佢朋友即刻話「呢D名人用過既浮波唔可以用,要係屋企供奉」
之後抽中左個個仔話「點解人人抽到既野都可以用,我抽到冇得用

同場係九龍灣仲有個唔知咩展,有大量COSPLAY
可惜我同女友去冇時間睇

[upload=1]

光头神探 2011-04-27 10:26
睇完又要饮美沙同顶瘾

悲情釣手 2011-04-27 10:56
睇吓就好啦

釣魚郎 2011-04-27 11:09
   到時得個恨字.....

肥基 2011-04-27 11:15
我都參加過,真係好毒.   

但值得去,好像每4月都攪.下年再去   

ymtchris 2011-04-27 12:06
好多好東西....   

多謝分享.....!!!     
如果有COSPLAY睇就禁架巧......     

1魚 2011-04-27 12:36
引用第  3  樓  釣魚郎  於  2011-04-27 11:09   發表的  :
   到時得個恨字.....   

d油貴,好快又有3000
d鹽貴,好快又再多2000
d米都幾貴,好快又加多1000

忍者引魚 2011-04-27 13:16
       ths..........

wongchikit 2011-04-27 14:03
啲野有冇折   

千水 2011-04-27 14:13
引用第 9 樓 wongchikit 於 2011-04-27 14:03 發表的 :
啲野有冇折   

淨係展,樣樣都唔賣,不過試左支SHIMANO話5月會出既鱗海SPECIAL
手感真係幾好,唔知到時咩價位,標榜所有最新技術都會用晒係入面

發記 2011-04-27 14:15
毒品  

joaoao 2011-04-27 14:17
多謝分享     

鱗光一閃 2011-04-27 14:19
good!good!去唔到,睇下都頂癮     

天花佬 2011-04-27 16:36
毒過鸡泡   

東澳人 2011-04-27 17:02
Shimano  Daiwa  聯展          

財叔 2011-04-27 18:11
?可一,不可再。毒品愛人一身        我都有毒引

arrowtsang 2011-04-27 18:54
   冇銀!

二漁翁 2011-04-27 18:56

chaofish 2011-04-27 19:29

引用第 7 樓 1魚 於 2011-04-27 12:36 發表的 :

一魚叔吾係貴就有得派仲要嘈....大聲個隻....

鮑仔 2011-04-27 20:29
好毒

Sam_Sam 2011-04-27 22:15
真係好毒呀

itit 2011-04-27 22:51
     boa exposicao de equipamento de pesca

梁爽 2011-04-27 23:00
唔使錢有得摸

活活 2011-04-27 23:42
引用第  7  樓  1魚  於  2011-04-27 12:36   發表的  :

d竹同魚攪都貴,又要貼多3000.。。。。。

沙鱼 2011-04-28 18:50
全都是毒品

peter_218 2011-04-28 19:11
得個看

文西 2011-12-16 22:43

查看完整版本: [-- Shimano&Daiwa毒品聯展 --] [-- top --]