查看完整版本: [-- 橫額評審結果 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 橫額評審結果 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

南方黑鯛 2011-04-19 06:33

橫額評審結果

經過評委會精心修改如下:

標語:擁抱藍天碧海, 愛護生態環境

恭喜作者:活活獲得由南方黑鯛送出的精美紀念波仔一粒.
請帯同身份證(身份證明局發出)及畢業證書(由一魚發出)
在2012年1月1日前到鴻祥釣具領取.

arrowtsang 2011-04-19 09:11
精美紀念波仔好靚, 我又想要粒!   [attachment=114348]        

itit 2011-04-19 09:25
     我都想................................................................

小魔女SOS 2011-04-19 10:00
又係阿才子活少

ymtchris 2011-04-19 11:56
活少就真係活少, 唔單上口水多, 就連墨水少都唔少嘢....     

財叔 2011-04-19 12:15
佢係有DD料架                 

釣魚郎 2011-04-19 12:41
我又想要粒!

1魚 2011-04-19 13:08
吓~我比較鐘意發離婚證書   
邊個要可以跟帖申請     

二漁翁 2011-04-19 13:56

台灣仔 2011-04-19 14:25
阿活大師--讚   

zoo 2011-04-19 14:53
活少       

joaoao 2011-04-19 17:26
引用第  7  樓  1魚  於  2011-04-19 13:08   發表的  :
邊個要可以跟帖申請       

離婚證書?!玩到咁大?

獎金獵人 2011-04-19 18:02

發記 2011-04-19 18:18
活大師   要頂要頂    

arrowtsang 2011-04-19 20:05
引用第  7  樓  1魚  於  2011-04-19 13:08   發表的  :
邊個要可以跟帖申請       

離婚證書 ,留一,唔該!急!

活活 2011-04-19 21:54
其實要多謝好多網友師兄都一齊出左腦力就真。

活活 2011-04-19 21:55
邊個要可以跟帖申請       

跟帖

我唔想要離婚證書,可唔可以換張長期有效既釣魚批文再加幾張任意結婚通行證呀?

joaoao 2011-04-19 21:57
引用第  16  樓  活活  於  2011-04-19 21:55   發表的  :

跟帖

我唔想要離婚證書,可唔可以換張長期有效既釣魚批文再加幾張任意結婚通行證呀?[[/size]s:94]

任意結婚通行證3個月多次往返嗎

活活 2011-04-19 22:01
引用第  17  樓  joaoao  於  2011-04-19 21:57   發表的  :

任意結婚通行證3個月多次往返嗎

阿院監, 系1年期私務通行簽證,親善探訪世界各國地方。。

Sam_Sam 2011-04-19 23:03
邊個要可以跟帖申請       

1魚叔,我跟貼,吾好比咁多人知,pm我得嗎

查看完整版本: [-- 橫額評審結果 --] [-- top --]