查看完整版本: [-- 沒有魚釣的日子 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 沒有魚釣的日子 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2011-04-11 10:07

沒有魚釣的日子

星期天沒有魚釣的日子攞住部相機哩到影吓哥到影吓,天氣太影咗幾張已經唔知你地細個既時候有冇靜雞雞去哥到偷釣呢

亞旦 2011-04-11 10:40
有創意!謝分享!

財叔 2011-04-11 11:09
你有冇同我許埋願等我唔怕蕉同唔會走火入魔         

小魔女SOS 2011-04-11 11:15
引用第  2  樓  財叔  於  2011-04-11 11:09   發表的  :
你有冇同我許埋願等我唔怕蕉同唔會走火入魔           

你話呢財爺但係哩棵樹只可以比你許一個願一係唔怕<<蕉>>一係唔怕<<走火入魔>>所以繼續<<蕉>>就唔怕<<走火入魔>>,<<走火入魔>>就一定唔會蕉你自己諗諗先

隨行者 2011-04-11 11:40
悶悶地走過去影下相,幾寫意

ymtchris 2011-04-11 12:10
細個同大個都有去果度釣呀.......     

直感釣斑仔 2011-04-11 12:10

路環造船廠已經荒廢多年了~接近木廠碼頭這邊雖然淺水但生流天漲潮都有幾條黃腳釣

鬼頭刀 2011-04-11 13:04
去旅行     

機車28 2011-04-11 14:14
懷念童年之地!       
真的很多年未入過去睇睇!     

小魔女SOS 2011-04-11 14:50
引用第  8  樓  機車28  於  2011-04-11 14:14   發表的  :
懷念童年之地!       
真的很多年未入過去睇睇!       

我計埋早幾年去過哥次,今次先係第二次入過去................順便坐低飲杯咖啡

機車28 2011-04-11 15:05
引用第  9  樓  小魔女SOS  於  2011-04-11 14:50   發表的  :

我計埋早幾年去過哥次,今次先係第二次入過去................順便坐低飲杯咖啡

還記得過橫琴東堤,要係路口水警站證記,才可過渡!

小魔女SOS 2011-04-11 16:16
引用第  10  樓  機車28  於  2011-04-11 15:05   發表的  :

還記得過橫琴東堤,要係路口水警站證記,才可過渡!

我個年代已經沒有哩樣野了,試過係碼頭出面釣魚,一到下午5點左右就有一隻船駛埋離載D灣仔人走掟出航道出面釣沉低立魚好密口,試過一次中7條最大都有斤幾2斤重

釣魚痴 2011-04-11 16:34

joaoao 2011-04-11 17:35
蓮花橋底都几好魚     

發記 2011-04-11 19:15
影下相幾寫意

peter_218 2011-04-11 20:14
     幾寫意

3901 2011-04-12 00:34
圖1果位阿叔好似喺度"扎緊馬"喎??師姐咁無良偷影人地?!   

魚珠魚寶 2011-04-12 02:26
沒有釣魚原來都可以去影吓相嘆吓咖啡確實唔錯啦     

釣魚郎 2011-04-12 11:30
     影相咁寫意   

小魔女SOS 2011-04-12 11:35
引用第  18  樓  釣魚郎  於  2011-04-12 11:30   發表的  :
     影相咁寫意     

我除咗釣魚第二樣興趣就係閒時攪吓機..........

zoo 2011-04-12 14:24
引用第  19  樓  小魔女SOS  於  2011-04-12 11:35   發表的  :

我除咗釣魚第二樣興趣就係閒時攪吓機..........

磯 機 都掂! 師姐真係

钓鱼仁仔 2011-04-22 18:34
照得还不错

查看完整版本: [-- 沒有魚釣的日子 --] [-- top --]