查看完整版本: [-- 世上沒有打不開的鎖 --]

-> 數 碼 科 技 -> 世上沒有打不開的鎖 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2011-03-16 01:34

世上沒有打不開的鎖

以前做的office的文件好多都上左鎖.尤其比賽用計分器的都係,密碼用完就忘記了自己都唔記得!!
但原來世界沒有打不開的密碼鎖.如果遇到任何office或者大部份其他的電腦檔案不小心鎖左密碼又唔記得,咁就用佢啦.基本上唔係太離譜的密碼設定都難唔到PASSWARE-KIT 7.9,一扑即開,佢係一個免費的美國貨,唔好用來做壞事,可以自己試下玩下佢.好使好用!

記住電腦信唔過.上網更加係.好多MSN,QQ,FACEBOOK,BLOG,相冊等壞蛋要破開都唔係太難的事,唔好以為設定左一個好複雜的密碼就萬無一失.所以互聯網上的事都係要小心再小心 

3.66MB太大傳唔到上來,有興趣的免費去DOWN啦,操作非常簡單,安裝好後多左好多功能要開咩文件的鎖選定後按佢指示一扑即開,原理係佢會找到漏洞去重置個密碼再俾個新的你,所以根本唔使用時間去開

http://rapidshare.com/#!download|54l33|10288006|PasswareKit7.9.rar|3843   個壓縮包打開後有個TXT檔,裡面有埋個KIT.按裝時要入埋

解返個鎖而家開工做野先!

求.敗 2011-03-16 03:52

財叔 2011-03-16 07:45
睇唔到   

arrowtsang 2011-03-16 08:04
   高比=賊公子.   

ymtchris 2011-03-16 09:23
唔識喎....   

釣魚痴 2011-03-16 10:03

活活 2011-03-16 10:07
阿高經理, 請問鎖左轆無得出去呔倚應該用邊只解鎖呀。。。。

釣魚郎 2011-03-16 11:10
引用第  6  樓  活活  於  2011-03-16 10:07   發表的  :

搭夠

Sam_Sam 2011-03-16 11:25
引用第  7  樓  釣魚郎  於  2011-03-16 11:10   發表的  :

搭夠

萬試萬零

東澳人 2011-03-16 12:03
引用第  6  樓  活活  於  2011-03-16 10:07   發表的  :

..

千水 2011-03-16 12:20
我可以去做黑客了

1魚 2011-03-16 12:52
啱我呢d看更用~thx!!   

高比 2011-03-16 14:24
引用第 3 樓 arrowtsang 於 2011-03-16 08:04 發表的 :
   高比=賊公子.   

我成日覺得如果我唔係做左米蟲我本來就會成為一個賊

發記 2011-03-16 14:25
唔識用

高比 2011-03-16 14:25

可以選用iphoto5或者LV或者任何等價的東西

高比 2011-03-16 14:27
引用第  10  樓  千水  於  2011-03-16 12:20   發表的  :
我可以去做黑客了   

要開WEBSIDE上的密碼,都有其他同類型軟件的,不過可能係花時間去狂掃密碼戈種多.要花時間

高比 2011-03-16 14:34
引用第  13  樓  發記  於  2011-03-16 14:25   發表的  :
唔識用

好簡單咋,下裝左佢.打開解壓包,入左個KET之後(個KET係個TXT檔埋面,之後在開始欄程序裡多左個新的安裝,裡面可能即時選擇你要開鎖文件的類型,選好了,界面上其他都不用理,點第二行browse(藍色字) 選取要打開的文件,佢會自動偵測文件那個部份上左鎖之後即時打開佢同俾個就的密碼你,用依個碼去打開你鎖了的文件上鎖的部份就可以了,我試過基本上任意開鎖......但如果是別人的文件最好唔好用這些開解軟件去開,有做壞事的感覺.自用都好好用

高比 2011-03-16 14:36
引用第  11  樓  1魚  於  2011-03-16 12:52   發表的  :
啱我呢d看更用~thx!!     

我試過其他軟件可以開到漁網ID,YAHOO,MSN等等.

隨行者 2011-03-16 18:14
唔識點down,一步步教下人啦

高比 2011-03-16 18:19
引用第  18  樓  萬寶路  於  2011-03-16 18:14   發表的  :
唔識點down,一步步教下人啦

點開連接後,右手邊有個免費的(free)Slow Download 點佢.因為唔使錢佢要你等 30秒左右, 之後點個公仔的download now就可以啦了,操作上帖都介紹

peter_218 2011-03-16 20:51
唔識

引用第 14 樓 高比 於 2011-03-16 14:25 發表的 :

可以選用iphoto5或者LV或者任何等價的東西

Good suggestion,but.....  

看海 2011-03-16 21:55
大盜高比     

馬友 2011-03-16 22:22
安唔安全咖?

高比 2011-03-17 14:56
引用第  23  樓  馬友  於  2011-03-16 22:22   發表的  :
安唔安全咖?

這些有破解功能的軟件.測毒程序一定會認定佢係病毒或者木馬程式的.所以有一定風,用唔用睇自己啦師兄

查看完整版本: [-- 世上沒有打不開的鎖 --] [-- top --]