查看完整版本: [-- X-GAME!(18+) --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> X-GAME!(18+) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2011-03-03 21:17

X-GAME!(18+)

X-GAME!http://www.facebook.com/video/video.php?v=1780566827259&oid=135868173124026&comments (警告:如患有心藏病之人仕,切勿觀看,因此影片中之X-GAME,實在太.......!)夠膽玩得呢個GAME,就一定會.....堅到冇朋友

arrowtsang 2011-03-03 21:32
我諗住第日請高比貌哥兩個玩下呢個GAME!

tbv 2011-03-03 21:40
jackass         

小魚兒 2011-03-03 21:47
好在食飯之前睇左........   

財叔 2011-03-03 21:49
飽飽         

活活 2011-03-03 21:50
引用第  1  樓  arrowtsang  於  2011-03-03 21:32   發表的  :

精選材料都可以由好多網友集資供應。。。

奇一 2011-03-03 22:07
引用第 1 樓 arrowtsang 於 2011-03-03 21:32 發表的 :

師傅.星期六個GAME還差兩人玩..甘得閑.到揾下啦...

猫头鹰 2011-03-03 22:14
引用第  6  樓  奇一  於  2011-03-03 22:07   發表的  :

大师:好大风啊...

arrowtsang 2011-03-03 22:27
引用第  6  樓  奇一  於  2011-03-03 22:07   發表的  :

我自巳就不可以去了,因工夫實在很趕(我爛釣一向馳名於世,響付盛名.)其他人我現在試下!

鮑仔 2011-03-03 23:24
睇到都想嘔       

3901 2011-03-03 23:35
痴左線 不如喺街執D狗屎放入口算啦

發記 2011-03-03 23:37
好彩早2個中睇左   不過真係好.    

常滿 2011-03-04 00:06
佢地又有新戲出?正!     

ymtchris 2011-03-04 09:44
真係呀.....     

看海 2011-03-04 09:57
外國人    為求特出自己,無所不用其極,唉!!!!!!!     

小魔女SOS 2011-03-04 11:00
引用第  1  樓  arrowtsang  於  2011-03-03 21:32   發表的  :

名副其實嘅吊牛屎真係阿丸腸伯伯同越級釣犯貌丸姦先啱玩,集合晒吃,渴,玩,樂...............於一身

釣魚郎 2011-03-04 11:09

kin 2011-03-04 14:01
睇左一半想嘔       

zoo 2011-03-04 15:38
院長 你肯玩我 出自己個份

小魔女SOS 2011-03-04 17:02
引用第  18  樓  zoo  於  2011-03-04 15:38   發表的  :
院長 你肯玩我 出自己個份

動經理你出自己個份咩先......................噴出離哥D

chaofish 2011-03-04 19:32
玩屎真開心      院長幾時整番局哈哈哈

查看完整版本: [-- X-GAME!(18+) --] [-- top --]