查看完整版本: [-- 招募(已齊腳..thx~各兄弟) --]

-> 2011-第六屆漁樂磯釣盃 -> 招募(已齊腳..thx~各兄弟) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2011-03-02 20:02

招募(已齊腳..thx~各兄弟)

2011-第六屆漁樂磯釣盃將於03月19日~20日(星期六~日)此兩天舉行,現在招募義工幾名,志願當義工人仕不限性別,要年滿十八歲,持有澳門(必須有回鄉証)或國內合法居民証明文件,需身體健康及可乘座車船等,工作範圍是協助賽事之後勤工作,有興趣加入者,可與本人及他以下幾位工作小組成員聯糸--- 阿sang +853-66605166        
院 長 +853-66534776      
無禮貌 +86-13697732227  or  +853-66876819      
海狗大師+86-13727890752 or +853-66850078    
先多謝各位熱心朋友幫忙,謝謝!
另外,由於三軍未動,糧草先行,煩請報左名參賽既釣友兄弟,幫忙交費喇,好等工作小組方便打點一切事宜,thank各位! [attachment=112626]

亞神 2011-03-02 20:57
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=38138
【大會評審及工作人員】 財叔,藍玫瑰,ymtchris,leocheong
工作人員唔系一早有呢咩

財叔 2011-03-02 21:00
快D尼做義工那 好好玩架     

arrowtsang 2011-03-02 21:04
引用第  1  樓  亞神  於  2011-03-02 20:57   發表的  :
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=38138
【大會評審及工作人員】 財叔,藍玫瑰,ymtchris,leocheong
工作人員唔系一早有呢咩

之前的確係有,而家三個都唔得 ,四缺三呀!所以咪增援囉!

Sam_Sam 2011-03-02 21:23
最衰20號吾得閒啦
希望下次有機會幫手   

發記 2011-03-02 22:04
我呢d後生仔    未有18歲!

Sam_Sam 2011-03-02 22:45
引用第  5  樓  發記  於  2011-03-02 22:04   發表的  :
我呢d後生仔    未有18歲!

你重未夠18歲呀,真係好young喎,

魚珠魚寶 2011-03-02 23:44
     一萬句,,,,,今次攞唔到假想去學吓野都唔得了

機車28 2011-03-03 00:47
我都想知自己想點!     

soufat218 2011-03-03 07:59

ymtchris 2011-03-03 09:36
細佬得......     

小魔女SOS 2011-03-03 09:37
我都好想幫手,但要我睇住人家有魚釣自己冇得釣既挑引實在忍受不了     

機車28 2011-03-03 12:56
引用第  11  樓  小魔女SOS  於  2011-03-03 09:37   發表的  :
我都好想幫手,但要我睇住人家有魚釣自己冇得釣既挑引實在忍受不了       

做艇長咪得囉!又可以幫手!又有得釣魚!

小魔女SOS 2011-03-03 14:23
引用第  12  樓  機車28  於  2011-03-03 12:56   發表的  :

做艇長咪得囉!又可以幫手!又有得釣魚!

阿公你講笑咩做艇長要壓艇架...........

英九次郎 2011-03-04 01:20
院长:我已经同貌C父联系过了,到时联系我吧等我为渔网出一分力。本人电话:8613727875088     

財叔 2011-03-04 10:52
引用第  14  樓  英九次郎  於  2011-03-04 01:20   發表的  :
院长:我已经同貌C父联系过了,到时联系我吧等我为渔网出一分力。本人电话:8613727875088       

多謝你的支持多謝多謝你鷹狗翅狼C苦開下玩笑

珠海黑鬼 2011-03-04 17:55
院长:我也报个名做义工   同“英九次郎”一起的,联系距就可以啦   

arrowtsang 2011-03-04 20:30
一再多謝義務工作者:財哥次郎兄黑鬼兄阿爾蓋達之父同埋我地美貌與智慧並重既院監夫人貌嫂等幾位,為是次賽事出力,我謹代表各參賽者及本網衷心向您們再說一句.......多謝! 全因有您們,賽事...必定辨得更好,多謝 ! [attachment=112658] FAN  Q 穌 乜 池 !

財叔 2011-03-04 22:31
多謝次郎兄  黑鬼兄  阿爾蓋達之父  亞貌嫂幾位頂力支持      最緊要睇住我         

珠海黑鬼 2011-03-05 00:48
引用第  18  樓  財叔  於  2011-03-04 22:31   發表的  :
多謝次郎兄  黑鬼兄  阿爾蓋達之父  亞貌嫂幾位頂力支持      最緊要睇住我           

財叔,到时要你多多指教先知真!!

leocheong 2011-03-05 23:37
引用第  1  樓  亞神  於  2011-03-02 20:57   發表的  :
工作人員唔系一早有呢咩

哎YO ! 吾好意樹, 因工作關係不能出席, 下續

查看完整版本: [-- 招募(已齊腳..thx~各兄弟) --] [-- top --]