查看完整版本: [-- 直都攪到攣 --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> 直都攪到攣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2011-01-20 14:46

直都攪到攣

台灣真西利"蕉"都有咁多顏色又可以將D野點變都得明明係直都整到攣既,真係乜形都有

zoo 2011-01-20 14:51
好睇 唔知好唔好食呢?        

小魔女SOS 2011-01-20 15:00
引用第  1  樓  zoo  於  2011-01-20 14:51   發表的  :
好睇 唔知好唔好食呢?          

味道一樣比澳門買既更鮮甜,因為台灣多雨水所以生果同蔬菜都好多好新鮮

ymtchris 2011-01-20 15:48
阿師姐, 你真係有所不知呀, 台灣係有出名既紅皮蕉呀........     

小魔女SOS 2011-01-20 15:54
引用第  3  樓  ymtchris  於  2011-01-20 15:48   發表的  :
阿師姐, 你真係有所不知呀, 台灣係有出名既紅皮蕉呀........       

阿總裁大人我見識淺薄呀台灣仲有好多生果/蔬菜都好出名我都未見過

亞枝 2011-01-20 15:54
我最鍾意食蕉

發記 2011-01-20 16:31
我 中 意    

ymtchris 2011-01-20 17:01
引用第  4  樓  小魔女SOS  於  2011-01-20 15:54   發表的  :

阿總裁大人我見識淺薄呀台灣仲有好多生果/蔬菜都好出名我都未見過

仲有包你飲完實無屎屙既神奇結"共"芭樂汁.......

小魔女SOS 2011-01-20 17:10
引用第  7  樓  ymtchris  於  2011-01-20 17:01   發表的  :

"芭樂汁".......無屎屙但係我見好多人飲播仲話好好味,見D朋友日日都去買1-2盒當水飲

whero 2011-01-20 17:34
台灣仲有好多.....蕉神   

1魚 2011-01-20 18:01
台灣是香蕉王國,以前每年外銷香蕉,創造了經濟奇蹟....
今非昔比了   

chaofish 2011-01-20 18:59
D蕉係吾基因改做....

arrowtsang 2011-01-20 19:15
直都攪到攣???  [attachment=110883]

peter_218 2011-01-20 21:19
食蕉,,,,         

Sam_Sam 2011-01-20 22:49
台灣真係好多生菓

3901 2011-01-20 23:24
台灣之所以叫寶島就是因為土地肥沃、島內完全可以自給自足

魚珠魚寶 2011-01-21 01:40
艾最怕蕉蕉     

釣魚郎 2011-01-21 10:50
引用第  7  樓  ymtchris  於  2011-01-20 17:01   發表的  :

咁啫......食蕉清腸胃,食芭樂無得瀨........

查看完整版本: [-- 直都攪到攣 --] [-- top --]