查看完整版本: [-- 漁樂磯釣盃重要啟事 --]

-> 2011-第六屆漁樂磯釣盃 -> 漁樂磯釣盃重要啟事 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2011-01-19 20:53

漁樂磯釣盃重要啟事

原訂之3月19-20兩天的下川磯釣賽,因友隊中山香磯社,亦已擬定同時於當天舉行,鑒於下川島快艇,釣場及其他相關資源吃緊,經我們推敲盤算後,已決定不改日期,而更改地點為珠海萬山區
章程稍後會重新發佈
已報名參加下川比賽的友人們,歡迎您繼續支持更改地方比賽,若個人因素,需要放棄的話,隨個人意願。
  謹此通知各位參賽者!

獎金獵人 2011-01-19 21:02
支持!去万山钓白立!

arrowtsang 2011-01-19 21:02
       我愛萬山                ] 萬山 [attachment=110814]  萬山 [attachment=110814]  

奇一 2011-01-19 21:07
萬山.....今年都未去過..住返一兩個星期都好呀...

sang 2011-01-19 21:08
我去邊到都ok

小小釣手 2011-01-19 21:12

小魚兒 2011-01-19 21:12
首領你話事啦.........   

1魚 2011-01-19 21:14
我已經修練成功閃避老泥大法...今次比賽   

joaoao 2011-01-19 21:15
最緊要可以與一大班好友共聚         

金钱敏 2011-01-19 21:42
      喜讯

發記 2011-01-19 21:59
轉地方  @_@    不過都冇我份  

小dee 2011-01-19 22:54
原本係下川搞我冇打算去, 改萬山就去下啦   

掌佬 2011-01-19 23:42
萬山亦米     

光头神探 2011-01-19 23:57
转位万山 声西击东 小弟2仔底死跟    

獎金獵人 2011-01-19 23:58
引用第  11  樓  小dee  於  2011-01-19 22:54   發表的  :
原本係下川搞我冇打算去, 改萬山就去下啦     

去下川俾老婆锁辘诈挂

魚珠魚寶 2011-01-20 00:26
都係志在參與.......去邊都no problem     

亞枝 2011-01-20 01:37
收到

海狗 2011-01-20 03:07
無問題呀...............     

ymtchris 2011-01-20 09:28
知道...

忍者引魚 2011-01-20 10:46
     有機會釣大魚

釣魚郎 2011-01-20 11:14
     收到    

查看完整版本: [-- 漁樂磯釣盃重要啟事 --] [-- top --]