查看完整版本: [-- 良好習慣 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 良好習慣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

enkei 2011-01-12 20:01

良好習慣

昨晚收到參賽者延哥之喜訊因榮升老豆關係所以不能出席閉幕戰之賽事 小弟所以今日揾下依個老豆飲下咖啡吹下老豆經先 同退回參賽費用啦 但係延哥話參賽費就唔收番啦 延哥又唔收我又唔收 得知23號有一場慈善行動 不如將參賽費全數交由愛心大同大會安排啦 等你個八磅巨 B 可以自幼飬成有一個做善事既良好習慣啦
本人在此代表100個老人家說聲多謝 並祝延哥一家健康快樂 BB仔快高長大 身體健康

白鱲狂 2011-01-12 20:34
祝延哥一家健康快樂 BB仔快高長大 身體健康               

小魚兒 2011-01-12 20:42
多謝延哥......   

發記 2011-01-12 20:43
多謝....祝身體健康    家庭快樂   BB快高長大    

那貓 2011-01-12 20:54
祝延哥公子快高長大,闔府身體健康.     

peter_218 2011-01-12 21:15
祝BB仔快高長大   

財叔 2011-01-12 21:31
延哥:我幫D老人家講声    多謝你。

Sam_Sam 2011-01-12 21:31
祝小孩快高長大,身體健康

獎金獵人 2011-01-12 22:51
祝BB 快高長大,健康快樂   

小魔女SOS 2011-01-12 23:25
多謝!多謝!祝bb快高長大,身體健康

itit 2011-01-13 00:46
祝小孩快高長大,身體健康

海狗 2011-01-13 01:21
多謝晒.............     

ymtchris 2011-01-13 09:27
好習慣.....   

joaoao 2011-01-13 17:23
祝BB 快高長大,健康快樂     

南方黑鯛 2011-01-13 21:44
代表大會多謝!
祝BB身體健康!     

hk1971 2011-01-13 22:52
延哥祝BB身体健康!      

查看完整版本: [-- 良好習慣 --] [-- top --]